10 celebrities που έχουν ασφαλίσει το σώμα τους! Τα υπέρογκα ποσά και τα... περίεργα σημεία

Ιωάννα Τζανή
10 celebrities που έχουν ασφαλίσει το σώμα τους! Τα υπέρογκα ποσά και τα... περίεργα σημεία

Ποια μέρη τους σώματός τους έχουν ασφαλίσει οι celebrities και πόσο κοστίζουν!

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε στο Hollywood δήλωση της Dolly Parton με την οποία διευκρίνησε πως δεν έχει ασφαλίσει το στήθος της! Πολλά χρόνια πριν, η σούπερ σταρ της country μουσικής είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως έπρεπε να ασφαλίσει... το ωραίο της στήθος ανάβοντας τη σπίθα για μια φήμη που γρήγορα απέκτησε διαστάσεις αστικού μύθου!



Η διαλεύκανση του μυστηρίου ήρθε αμέσως μετά την αποκάλυψη της Heidi Klum κατά την οποία η διάσημη παρουσιάστρια όχι μόνο έχει ασφαλίσει τα υπέροχα πόδια της αλλά... το ένα «κοστίζει» πολύ περισσότερο από το άλλο. Απίστευτο; Κι όμως. Στον λαμπερό κόσμο του χολυγουντιανού θεάματος όλα είναι πιθανά. Ακόμα και το να ασφαλίσει κανείς το ένα του πόδι, τη γλώσσα του ή το χαμόγελό του.

heidi klum

Χρυσάφι τα πόδια της Heidi Klum! Το αστρονομικό ποσό που τα έχει ασφαλίσει

Αν αυτή τη στιγμή αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι διάσημοι που έχουν δώσει τόσο μεγάλη αξία σε διάφορα μέρη του σώματός τους, παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τους 10 πιο γνωστούς celebrities που έχουν συνάψει ασφαλιστήρια με πολλά μηδενικά!

Julia Roberts

roberts

Η Julia Roberts φέρεται να ασφάλισε το χαμόγελό της για 30 εκατομμύρια δολάρια.

Bruce Springsteen

springsteen

Ο Bruce Springsteen ασφάλισε τη φωνή του για 6 εκατομμύρια δολάρια.

Heidi Klum



Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Heidi Klum μίλησε για τα πόδια της που είναι ασφαλισμένα για 2 εκατομμύρια δολάρια και αποκάλυψε ότι το ένα αξίζει περισσότερα χρήματα από το άλλο.

Daniel Craig

craig

Κατά τα γυρίσματα της ταινίας του James Bond, Quantum of Solace, το 2008, ο Daniel Craig ασφάλισε το σώμα του για 9,5 εκατομμύρια δολάρια λόγω των... ακροβατικών του.

Δες στην παρακάτω photo gallery 6 ακόμη celebrities που έχουν ασφαλίσει μέρη του σώματός τους!