DWTS Τελικός: Η Τζώρτζια νίκησε και το Twitter τα «έβαλε» με τη Βίκυ Καγιά

DWTS Τελικός: Η Τζώρτζια νίκησε και το Twitter τα «έβαλε» με τη Βίκυ Καγιά

Ο μεγάλος τελικός του «Dancing With The Stars» είχε λάμψη και απρόοπτα.

Ο τελικός του «Dancing With The Stars» διοργανώθηκε χτες το βράδυ (28/1) ολοκληρώνοντας το όμορφο ταξίδι του μετά από 14 εβδομάδες συνεχών προπονήσεων, χορών και λαμπερών σόου. Τα ζευγάρια ετοιμάστηκαν για μία τελευταία φορά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό. Τελικά, νικήτρια αναδείχθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου με τον παρτενέρ της, Αλέξανδρο Μπαχάριεφ.

https://www.instagram.com/p/CZG7NZXNTfW

Την ώρα, όμως, που το διαγωνιστικό κομμάτι του DWTS ήταν εν εξελίξει, το Twitter ήταν εκεί για να σχολιάσει τα όσα έβλεπε να εκτυλίσσονται μπροστά του. Ανάμεσα στα πάνω από 2,5 χιλιάδες σχόλια, έκαναν την εμφάνισή τους και αρκετά που τα «έβαλαν» με τη Βίκυ Καγιά.

Τα σχόλια για τη Βίκυ

Η αγγλική προφορά

Η Βίκυ Καγιά, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπου χρειάστηκε να πει κάποια ξένη λέξη, την έλεγε με αγγλική προφορά, μία πρακτική που ακολουθούν αρκετοί που θέλουν να αφήνουν τον ξένο ήχο σε λέξεις που δεν είναι ελληνικές. Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter φάνηκαν να ενοχλούνται και το εξέφρασαν με τα αντίστοιχα σχόλια.



Ο Έντουαρντ

Ο Έντουαρντ είναι ένα παιδί που γνωρίσαμε μέσα από ένα άλλο σόου στο οποίο βρισκόταν η Βίκυ Καγιά, το Greece’s Next Top Model. Τότε, ο μοντέλο που έχαιρε της έγκρισης και της αγάπης του κοινού αποχώρησε στον ημιτελικό απογοητεύοντας πολλούς και, επειδή το ίδιο συνέβη και σε αυτό το σόου και το μοντέλο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, το Twitter κατέστησε την Καγιά υπεύθυνη. Χωρίς φυσικά να έχει κάποια ευθύνη.

dwts telikos tzortzia kagia2

Η νικήτρια

Παρά τις αξιόλογες επιδόσεις της Τζώρτζιας Γεωργίου, το Twitter φάνηκε να συνδέει το γεγονός ότι η δημοσιογράφος ανήκει στο δυναμικό του Star με το γεγονός ότι και η Καγιά είναι μέρος του. Αιτία σε πολλές περιπτώσεις ήταν ότι το γεγονός ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι η Βασιλική Μιλλούση έπρεπε να νικήσει και όχι η Τζώρτζια.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα tweets που κατηγόρησαν τη Βίκυ Καγιά για όλους τους παραπάνω λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

DWTS: Ο Έντουαρντ Στεργίου έκανε τις θαυμάστριές του να καρδιοχτυπήσουν και το Twitter αντέδρασε

Η Δανάη Παππά έφερε τον Σασμό στο DWTS- Τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της on air

Άρωμα GNTM στο DWTS: Γιώργος Καράβας και Edward Στεργίου μονοπώλησαν το Twitter (photos)