Survivor: Ο τσακωμός Μυριέλλας - Κατσαούνη, η αποχώρηση του Γιωρίκα και η διαμαρτυρία στο Twitter

Survivor: Ο τσακωμός Μυριέλλας - Κατσαούνη, η αποχώρηση του Γιωρίκα και η διαμαρτυρία στο Twitter

«Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε. Τον Jon τον έκανε ξεφτίλα. Τελικά, Ιουλιέτα μου, εγώ δεν είμαι ο Ρωμαίος σου, γιατί εσύ πλέον παίζεις σε ένα άλλο παραμύθι»

Η ένταση δεν έλλειπε σε καμία περίπτωση από το χτεσινό (29/1) επεισόδιο του Survivor, το οποίο είδε τις δύο ομάδες να ανακατώνονται και να ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ. Με την παρουσία του Γιώργου Λιανού, οι δύο πλευρές εξέφρασαν τις απόψεις τους, όμως, οι κατηγορίες προς κάθε πλευρά έρχονταν η μία μετά την άλλη, ενώ στο επίκεντρο για μία ακόμα φορά βρέθηκε η σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη.

Την ώρα που οι ομάδες προσπαθούσαν να βγάλουν μία άκρη με όλα αυτά που συνέβαιναν κι ενώ κατηγορούσαν και τους δύο παίκτες ως ψεύτες, ήρθε άλλη μία εξέλιξη – έκπληξη: η αποχώρηση του Γιωρίκα για λόγους υγείας.

Τι έγινε αναλυτικά:

Η αποχώρηση του Γιωρίκα

Ο Γιωρίκας νοσηλευόταν για μία εβδομάδα στην κλινική, όπου του ανακοινώθηκε η απόφαση του γιατρού πως για να αναρρώσει πλήρως πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor και να επιστρέψει στην Αθήνα. Έτσι, μάζεψε την ομάδα του, τους μετέφερε τα νέα και τους αποχαιρέτησε λίγο πριν μπει πάλι στο σκάφος για να φύγει από το νησί.



Ο κόσμος στο Twitter που παρακολουθούσε την αποχώρηση στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα και γρήγορα εξέφρασε την απογοήτευσή του με την εξέλιξη.

survivor giorikas2
survivor giorikas3

Τι έλεγε το γράμμα που έδωσε η Μυριέλλα στον Κατσαούνη

Η Μυριέλλα πριν μερικά επεισόδια έδωσε ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη, το οποίο ο τελευταίος ισχυρίζεται πως δεν είχε διαβάσει πριν το συμβούλιο και πως, αν το είχε κάνει, «θα της το πέταγε στα μούτρα». Το πολυσυζητημένο γράμμα έλεγε:

Αγαπημένε μου Γιώργο, σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα που έχεις παρεξηγήσει, αλλά και για να σου πω πώς ένιωσα με όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας. Αρχικά, με τον Jon να ξέρεις ότι είμαστε μόνο συνεργάτες και φίλοι. Το ερωτικό δε μας βγήκε και μπήκα στο παιχνίδι για να βοηθήσω την προώθηση της μουσικής μας. Αυτό που έκανες παραλίγο να τα καταστρέψει όλα. Ξέρω πως κατά βάθος θες μόνο το καλό μου. Σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεις τον Jon, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αυτήν τη στιγμή τρέχει έξω για τα πάντα, για μένα και για την οικογένειά μου. Εξάλλου η αλήθεια είναι ότι έξω από το Survivor και μόνο θα φανεί ότι είμαστε όντως συμβατοί. Γι’ αυτό μένουμε στην αγκαλιά ο ένας τους άλλου και στην εκτίμηση. Η Ιουλιέτα σου.

Με την ανάγνωση αυτών, ο Κατσαούνης είπε στην κάμερα: «Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε. Τον Jon τον έκανε ξεφτίλα. Τελικά, Ιουλιέτα μου, εγώ δεν είμαι ο Ρωμαίος σου, γιατί εσύ πλέον παίζεις σε ένα άλλο παραμύθι. Εγώ δεν μπορώ να παίξω αυτό το παραμύθι. Παίζεις τη Χιονάτη και τους 7 νάνους, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση οι νάνοι είναι δύο. Οπότε εγώ αποχωρώ, ας μείνει ένας. Τώρα, άμα βρεις τους άλλους έξι, δικό σου θέμα και ώρα καλή».




Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες

Την ώρα που οι δύο ομάδες είχαν μαζευτεί, στο επίκεντρο ήρθε το θέμα με τις ψήφους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μυριέλλας, ο Κατσαούνης την πλησίαζε για να μάθει ποιον θα ψήφιζε. Όταν του είπε πως αυτή θα ήταν η Αθηνά, εκείνος την παρότρυνε να αλλάξει τη γνώμη της και να ψηφίσει κάποιον πιο δυνατό σαν τον Λάμπρο, ώστε να φύγει σίγουρα μία από αυτές που θα ψήφιζαν. Ο Κατσαούνης δεν παραδέχτηκε τίποτα από αυτά και, στη συνέχεια, ο ένας κατηγορούσε τον άλλον ότι λέει ψέματα. Τον λόγο πήρε μέχρι και ο Σάββας που ζήτησε να μην τον ανακατεύουν πια σε όλο αυτό που συμβαίνει.





Το Twitter, φανερά ενοχλημένο με όσα έβλεπε, τα έβαλε με τη Μυριέλλα. Τα σχόλια που βρέθηκαν να διαμαρτύρονται για τα τεκταινόμενα ήταν πολλά. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter