Γενέθλια για τον Justin Timberlake! Από την Britney & τους Nsync στη Jessica Biel & τους γιους του

Πατούλια Κατερίνα
Γενέθλια για τον Justin Timberlake! Από την Britney & τους Nsync στη Jessica Biel & τους γιους του

Justin Timberlake: Το ξανθό αγόρι με τις μπούκλες και την κρυστάλλινη φωνή που κατάφερε να μεταμορφωθεί σε έναν ευτυχισμένο οικογενειάρχη. 

You may hate me but it ain't nolie, Baby, bye, bye, bye... και κάπως έτσι ο Justin Timberlake γίνεται σήμερα 41 ετών κι εσύ νιώθεις περισσότερο boomer από ποτέ. Ήταν 2000 άλλωστε όταν ο Justin με τις ξανθές μπούκλες του κατάφερνε ως μέλος των Nsync να σε κερδίσει με τη φωνάρα του και με την ξεχωριστή γοητεία του.

Tα πρώτα βήματα του Justin

Η καριέρα του Timberlake είχε ξεκινήσει βέβαια πολύ νωρίτερα, όταν σε ηλικία 11 ετών, το 1992, τραγούδησε στις auditions του Star Search όχι ως Timberlake αλλά ως Justin Randall. Εκείνη η πρώτη audition πήγε καλά αλλά ο Justin δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ταλέντων.

Κατάφερε βέβαια να κερδίσει λίγο αργότερα μια θέση στο νέο σόου του Mickey Mouse Club παρέα με άλλα μελλοντικά αστέρια όπως η Britney Spears, η Chistina Aguilera και ο Ryan Gosling.


https://www.instagram.com/p/CYFN-yKLS35

Ncync και ξερό ψωμί

Και λίγα χρόνια αργότερα έρχεται η συμμετοχή του Timberlake σε ένα νεανικό γκρουπ παρέα με τους Chris Kirkpatrick, Lance Bass, JC Chasez και Joey Fatone και μαζί με τον Justin οι Nsync γεννιούνται και αρχίζουν τη μεγάλη πορεία στα charts των ΗΠΑ αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, αρχικά με το I Want You Back κι έπειτα με επικά hits όπως το Bye Bye. Την ίδια στιγμή, ο διχασμένος ανάμεσα στο τραγούδι και την υποκριτική Justin κάνει κι ένα πέρασμα από την ταινία Model Behavior του Disney Channel το 2000 ενώ δέκα χρόνια αργότερα, ο Timberlake θα μας πείσει για το υποκριτικό του ταλέντο στο Social Network.

Το 2000 είναι βέβαια καρμικό για τον Timberlake που πετάει τις ξανθές μπούκλες, ωριμάζει πιο πολύ και οι Nsync πωλούν με το άλμπουμ No Strings Attached περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του άλμπουμ. Το 2001 έρχεται η πραγματική επιβράβευση της μέχρι τότε πορείας του Justin με την κοινή ερμηνεία του κομματιού pop με τον Michael Jackson στο πλευρό των Nsync.

Justin and Britney L.F.E



Όλα αυτά αυτά τα χρόνια που έχουν προηγηθεί, ο Timberlake δεν απασχολεί το κοινό μόνο με τα κομμάτια που ερμηνεύει αλλά και με τη σχέση με την Britney Spears η οποία και αποκαλύπτεται το καρμικό 2000 όταν το ζευγάρι αγκαλιάζεται στη διάρκεια των μουσικών βραβείων MTV. Το

Το ζευγάρι χωρίζει δύο χρόνια αργότερα, την υποτίθεται πλατωνική του σχέση με τις φήμες να θέλουν την Spears να είναι εκείνη που απάτησε τον Justin.

Ο Timberlake, τονίζει μεν στο People λίγο μετά τον χωρισμό πως δεν θα αποκαλύψει ποτέ την αιτία του χωρισμού αλλά λίγο αργότερα, έρχεται το βίντεοκλιπ για το super hit Cry Me a River, με την ξανθιά πρωταγωνίστρια να είναι κλώνος της Spears και να απατά τον Justin!

Δεν έκλαψε για πολύ ο Justin και το 2003 τον βρίσκει στην αγκαλιά της Cameron Diaz με την οποία παραμένει ζευγάρι για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Το σωτήριο έτος 2004, η Αμερική τα βάζει με τον Justin όταν στη διάρκεια του διαλείμματος του SuperBowl κι ενώ ερμηνεύει το Rock Your Body με την Janet Jackson της σκίζει κομμάτι από το μπούστο της με αποτέλεσμα να φανεί η θηλή της στους 143 εκατομμύρια θεατές και με το CBS να αναγκάζεται να δώσει μισό εκατομμύριο δολάρια σε μηνύσεις.

Ο Timberlake αποκλείεται από τα Grammy του 2004 αν δεν ζητήσει συγνώμη, ενώ την ίδια στιγμή στην Janet δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να εξηγήσει τι πήγε στραβά.

Justin και solo καριέρα

Ο Justin ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και το άφησε πίσω, όπως και τους Ncync για να αφοσιωθεί πια στη σόλο καριέρα του.

Το 2006 το άλμπουμ του Timberlake FutureSex/LoveSounds και το Sexy Back γίνεται παγκόσμια επιτυχία και η περιοδεία του τραγουδιστή είναι sold out.



Το 2008 ο Timberlake γνωρίζει την Biel, λίγο μετά τον χωρισμό από την Diaz και ένα χρόνο μετά δεν αργούν να έρθουν οι φήμες περί χωρισμού. Αυτές, τις διαλύει ο Justin τον Απρίλιο του 2009 σε αγώνα NBA.


https://www.instagram.com/p/B5q_HOth4qJ

Στις 19 Οκτωβρίου του 2012, και μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις ο Timberlake ντύνεται γαμπρός με κοστούμι Tom Ford δίπλα στην Jessica Biel που προτίμησε ροζ custom made νυφικό Giambattista Valli Haute Couture σε έναν γάμο με 100 προσκεκλημένους στο resort Borgo Egnazia στην Puglia της Ιταλίας.

Biel και Justin υποδέχονται το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Silas το 2015 ενώ ο δεύτερος γιος τους Phin έρχεται αθόρυβα στον κόσμο εν μέσω καραντίνας το 2020.

Λίγο πριν φύγει βέβαια το 2019, ο Justin κατάφερε να τα κάνει μούσκεμα στη σχέση του, μιας και ο φακός των παπαράτσι τον συνέλαβε να κρατά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του Alisha Wainwright σε βραδινή έξοδο στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Palmer» στη Νέα Ορλεάνη.

«Προσπαθώ να μένω μακριά από κουτσομπολιά όσο μπορώ αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ πως πρέπει να μιλήσω για τις πρόσφατες φήμες που πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν μερικές εβδομάδες έδειξα μια ισχυρή έλειψη κρίσης αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε μένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια τόσο εκείνη τη νύχτα και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να ξέρω καλύτερα. Δεν είναι αυτό το παράδειγμα που θέλω να δώσω στο γιο μου.Απολογούμαι στην υπέροχη γυναίκα μου και στην οικογένειά μου που τους έφερα σε αυτήν την ντροπιαστική κατάσταση και θα επισκεντρωθώ να γίνω καλύτερος πατέρας και σύζυγος. Δεν υπήρξα κάτι τέτοιο και είμαι υπερήφανος που δουλεύω στην ταινία Palmer και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτήν την ταινία και ανηπομονώ να την δει ο κόσμος», έγραψε τότε ο Timberlake, ενώ η Biel αποδείχτηκε πως το διάστημα εκείνο ήταν έγκυος για δεύτερη φορά.




https://www.instagram.com/p/CFXTFlZBIwV

Το ζευγάρι φαίνεται πως ξεπέρασε την κρίση, ο Timberlake συνέχισε να μας χαρίζει σούπερ κομμάτια όπως το Mirrors, το Can't Stop thw Feeling και η Jessica φρόντισε το καλοκαίρι που πέρασε να μας εξηγήσει πόσο καλοπερνάει με τον σύζυγό της, ως γονείς πια δύο αγοριών!

«Ένας σοφός φίλος μου είπε ‘ένα είναι πολλά, δύο είναι χιλιάδες’. Ακριβώς έτσι νιώθω. Είσαι σε άμυνα ‘man-to-man’. Ένας είναι εδώ, ο άλλος είναι εκεί. Είναι μια τρελή κούρσα. Είναι τόσο γλυκό να τους βλέπεις μαζί. Και οι δύο πιστεύουν για τον άλλο ότι είναι ξεκαρδιστικός. Ο Silas δίνει παραστάσεις, θέλει να κάνει αστεία και θέλει την προσοχή κι ο Phin έχει μάτια μόνο για αυτόν. Ό,τι κάνει ο Silas είναι ξεκαρδιστικό και ό,τι κάνει ο Phin είναι ξεκαρδιστικό. Οπότε απλά γελούν μεταξύ τους όλη μέρα», είπε η Biel και πολύ θα θέλαμε να είμαστε σε μια γωνιά του σπιτιού του ζευγαριού και να τρώμε τούρτα μαζί τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Justin Timberlake: Στέκεται στο πλευρό της πρώην του Britney και συγκινεί (photos)

O Justin Timberlake μίλησε για πρώτη φορά στο Instagram για την απιστία και παραδέχτηκε το αυτονόητο