Γη της ελιάς: Ερωτευμένο το κοινό του Twitter με τον Φίλιππο! Η κούνια και το ψάρεμα έφεραν...ταραχή

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ερωτευμένο το κοινό του Twitter με τον Φίλιππο! Η κούνια και το ψάρεμα έφεραν...ταραχή

Ο Φίλιππος έκλεψε και πάλι την παράσταση στο Twitter, ενώ ο Λυκούργος υποπτεύεται ότι ο Κωνσταντίνος κάνει παράνομες δουλειές.

Ο Φίλιππος έχει κλέψει ξεκάθαρα τις καρδιές του γυναικείου κοινού της Γης της ελιάς, αφού σε κάθε του σκηνή τα tweets «παίρνουν φωτιά»! Έτσι και χθες (30/1), μόλις πήγε με τη Βασιλική για ψάρεμα, αλλά και τη στιγμή που έφτιαχνε την κούνια του μωρού τους, οι τηλεθεάτριες... ξετρελάθηκαν μαζί του και έσπευσαν να το εκφράσουν!

Η Βασιλική και ο Φίλιππος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γεννηθεί το κοριτσάκι τους. Ο νεαρός πρωταγωνιστής δε σταματά να εκπλήσσει τη Βασιλική με μικρές και τρυφερές κινήσεις που τον αποθεώνουν στα μάτια του κοινού, το οποίο τον θεωρεί πρότυπο άντρα.

mirtali stefanos

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει τον Στέφανο, χάνει και τη δίκη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο

Ο Λυκούργος είναι κοντά στο να ανακαλύψει τις παρανομίες του Κωνσταντίνου

Η Ισμήνη πείθει τον Λυκούργο να κάνουν το τραπέζι στον Κωνσταντίνο ώστε να φέρει τους δύο άντρες της ζωής της πιο κοντά, ωστόσο ο Λυκούργος θεωρεί πολύ ύποπτο το γεγονός ότι ο σύντροφος της κόρης του έχει τόσα πολλά χρήματα που του επιτρέπουν να της κάνει συνεχώς ακριβά δώρα. Και είναι λογικό να κινήσει τις υποψίες, αφού ως συμβολαιογράφος είναι σχεδόν αδύνατον να έχει αυτή την οικονομική άνεση.



Ο Λυκούργος δε συγκρατείται και λέει στα ίσια στον Κωνσταντίνο πως υποψιάζεται ότι είναι μπλεγμένος με παρανομίες. Εκείνος, φυσικά, το αρνείται και υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα χρήματα τα βγάζει από το χρηματιστήριο.

Ωστόσο, ο Λυκούργος, ο οποίος νοιάζεται πολύ για την κόρη του, θα συνεχίσει να είναι επιφυλακτικός και να ψάχνει για την ένοχη ζωή του συμβολαιογράφου και σιγά σιγά θα ανακαλύψει πράγματα που θα του αποδείξουν ότι δεν τον υποπτευόταν άδικα!

Νέος έρωτας για τον Στάθη!

Ο Ισίδωρος καλεί τον Γιώργη στο σπίτι του και τον ρωτά ευθέως τι ξέρει για την εξαφάνιση του θησαυρού, ενώ ο Στάθης συναντά την Ιουλία στον δρόμο και τη ρωτά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Γιώργη.



Εκείνη συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι πολύ χαρούμενη και ήρεμη μέσα σε αυτόν τον γάμο και ο Στάθης αρχίζει να το παίρνει απόφαση πως την έχει χάσει μια για πάντα.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου μάς επιφυλάσσει νέο έρωτα για τον Στάθη, ο οποίος θα τον διώξει μια και καλή από την Αρετή, ενώ θα τον κάνει να ξεχάσει και τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την Ιουλία.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που αποθεώνουν τον Φίλιππο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: