Βούρκωσε η Δανάη Μπάρκα: Τα συγκινητικά λόγια για τον Πάνο Νάτση και το πένθος του Καπουτζίδη

Βούρκωσε η Δανάη Μπάρκα: Τα συγκινητικά λόγια για τον Πάνο Νάτση και το πένθος του Καπουτζίδη

Το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, τη σύντροφό του αλλά και ολόκληρη την showbiz.

Σε βαθιά θλίψη βύθισε την οικογένεια, τη σύντροφο, τους φίλους και τους συναδέλφους του, ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτσης.

Ο Πάνος Νάτσης, στα μόλις 31 του χρόνια, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση με φορτηγό, καθώς επέστρεφε από το σπίτι της συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, μετά τα γενέθλια της ηθοποιού. O Πάνος Νάτσης και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα και το πάρτι για τα γενέθλια της συναδέλφου του είχε διοργανώσει ο ίδιος ο ηθοποιός.

Το αντίο στον Πάνο

Με δάκρυα αποχαιρέτησε τον Πάνο και ο Γιώργος Καπουτζίδης, επί χρόνια συνεργάτης του ηθοποιού και μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» στο θέατρο Ήβη, ο ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την απώλεια του Νάτση:

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί», τόνισε με δάκρυα στα μάτια ο Καπουτζίδης.

Βούρκωσε και η Δανάη Μπάρκα:



Η απώλεια του Πάνου Νάτση έκανε την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη να βουρκώσει και να πει χαρακτηριστικά:

«Πάντα υπάρχουν πράγματα γύρω μας πράγματα στενάχωρα για ανθρώπους νέους, είναι στενάχωρο να ακούς για ένα παιδί, του νεαρού και ταλαντούχου ηθοποιού Πάνου Νάτση να χάνεται. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πάνος έλαμπε», τόνισε η Δανάη για τον Πάνο και συμπλήρωσε λίγο αργότερα:



«Μίλησα το Σάββατο με τον Πάνο Κατσαρίδη που είναι παραγωγός και των δύο παραστάσεων του Γιώργου Καπουτζίδη και μου είπαν ότι ήταν σε τραγική κατάσταση. Ήθελε όμως να κάνει την παράσταση γιατί είναι λύτρωση να μπορείς να υποδυθείς κάποιον άλλο έστω για δύο ώρες… Είναι μια ζωή που δεν γυρνάει, ο σπαραγμός και η θλίψη δεν αλλάζει, μίλησα και με τον Γιάννη Κουκουράκη που έπαιζαν μαζί και ήταν συντετριμμένος… Είναι σημαντικό πως αυτό που μένει για έναν άνθρωπο που φεύγει αυτό που μένει είναι καλό, μένει σε όλους μας η γλύκα του, η καλοσύνη του σε όλους τους ηθοποιούς, ήταν γλυκός και ανοιχτός σε όλους μας και είναι σημαντικό να είμαστε καλοί άνθρωποι», είπε η Δανάη.

Η κηδεία του Πάνου και η τελευταία συνέντευξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη και της εκπομπής, Το Πρωινό, η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου από το Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια. Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Νάτσης είχε μιλήσει στην κάμερα του Mega Καλημέρα και είχε εκφράσει τις σκέψεις του για την πανδημία:


https://www.instagram.com/p/CYTziD4oOlE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο κορονοϊός σταμάτησε τον χρόνο γενικά όχι μόνο στο θέατρο», είχε αναφέρει αρχικά ο Πάνος Νάτσης, ενώ για το κίνημα metoo στην Ελλάδα είχε πει:

«Ο χρόνος θα δείξει πως θα το χειριστούμε αυτό σαν κοινωνία, πρέπει από αυτό να επωφεληθούμε. Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτό το πράγμα. Είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία γιατί οι άνθρωποι που το κάνουν κακοποιητικά, δεν παίρνουν κάποια αφορμή, απλά το κάνουν».



Πάντως η οικογένεια του Πάνου Νάτση ζητά αντί στεφάνων τα έσοσα να δοθούν στη μη κερδοσκοπική εταιρία Womne In Need:

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMEN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου των ηθοποιών.

Απαρηγόρητη και η σύντροφός του.

Η σαξοφωνίστρια Διονυσία Γεωργιάδου, η οποία ήταν η σύντροφος του ηθοποιού, δεν έκρυψε τη βαθιά θλίψη μετά την απώλεια του αγαπημένου της, ο οποίος στις 3 Ιανουαρίου έκλεισε τα 31.


https://www.instagram.com/p/CYQ4rwLMqb2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες τα stories της νεαρής κοπέλας παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης - Οι χαρούμενες στιγμές με φίλους λίγο πριν το τέλος