Σασμός: Η μεγάλη σύγκρουση Μαρίνας και Καλλιόπης - Η αποκάλυψη δύο μυστικών φέρνει ανατροπές

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η μεγάλη σύγκρουση Μαρίνας και Καλλιόπης - Η αποκάλυψη δύο μυστικών φέρνει ανατροπές

Ήρθε η ώρα για να πάρουν οι δύο γυναίκες δραστικές αποφάσεις για την μοίρα των οικογενειών τους. Άλλοι θα τραπούν σε φυγή και άλλοι περιμένουν για να εκδικηθούν. 

Πόνος και θυμός κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό στον Σασμό του Alpha. Και αυτή τη στιγμή οι δύο μητέρες, η Μαρίνα και η Καλλιόπη, δηλαδή η Μαρία Πρωτόπαππα και η Μαρία Τζομπανάκη, είναι εκείνες που το βιώνουν στο έπακρο. Από τις δικές τους αποφάσεις θα κριθεί η μοίρα των οικογενειών τους. Κάποιες φορές με απρόβλεπτες συνέπειες. Στο σημερινό επεισόδιο ανοίγει ο δρόμος για την μεγάλη αποκάλυψη της ταυτότητας του πατέρα του Άγγελου. Αλλά και για ένα ακόμη μυστικό που βγαίνει στο φως.


https://www.instagram.com/p/CZXTpPrFPJR

Η διπλή απόγνωση της Μαρίνας

Υποδειγματική θα είναι υποκριτικά, η σκηνή που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, με την Μαρίνα να επισκέπτεται τον Αστέρη στο κρατητήριο για να τον κοιτάξει στα μάτια και να τον ρωτήσει γιατί σκότωσε το παιδί της. Εκείνος ακόμη σοκαρισμένος θα της ζητήσει συγγνώμη αλλά μοιάζει πια να μην είναι αρκετή. Δεν αργούν τα επεισόδια που η Μαρίνα θα έρθει και σε μετωπική σύγκρουση με την Καλλιόπη, όταν συναντιούνται τυχαία στην εκκλησία. Τα λόγια και οι απειλές από την πλευρά κυρίως της καπετάνισσας Σταματάκη, όχι μόνο δεν θα λυγίσουν τη Βρουλάκη, αλλά θα την κάνουν να πάρει μεγάλες αποφάσεις για την δική της τύχη και την μοίρα της κόρης της Αργυρώς. Η σκέψη για να φύγουν εκτός Κρήτης δεν είναι ένα φανταστικό σενάριο. Μοιάζει η μόνη ρεαλιστική λύση. Ειδικά μετά από το σοκ που θα πάθει (στο επεισόδιο της Τετάρτης) με την αποκάλυψη πως ο Άγγελος είναι γιος του άντρα της Μάρκου.



Ο Άγγελος όπως βλέπουμε και στο παραπάνω απόσπασμα θα προσπαθήσει να παρηγορήσει την Αργυρώ και να την στηρίξει στον γολγοθά που ανεβαίνει. Εκείνη θα του δώσει μία απόδειξη που κρατούσε ο Πέτρος, από τον τεχνίτη των μουσικών οργάνων και θα του ζητήσει να πάει σε εκείνον και να πάρει τη λύρα του αδελφού της, την οποία είχε αφήσει για επισκευή. Και όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ο τεχνίτης, μόλις δει το ρολόι που φορά ο γιατρός θα του πει ότι αυτό ήταν του Μάρκου Βρουλάκη. Ο Άγγελος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Και η πρώτη του κίνηση είναι να συναντήσει την γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα παρά τον πόνο της για τον Πετρή, δεν μπορεί παρά να θυμώσει με την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού. Η απιστία του συζύγου της δεν της είναι ορατή ακόμη σε όλη της την έκταση, αλλά αυτό το δεδομένο της αλλάζει όλη της τη ζωή. Τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα σε όλα αυτά που ζει;

giatros sasmos

Spoiler Σασμός: Πως μαθαίνει ο 'Αγγελος την ταυτότητα του πατέρα του; Αυτό δεν το περιμέναμε

Τον πνίγουν οι τύψεις

Κρίνοντας από τον εαυτό του, ο Μαθιός θα αρχίσει έναν μονόλογο στον Νικηφόρο για τις τύψεις που μπορεί να έχει ένας φονιάς μετά την πράξη του. Ο γιος της Βασιλικής νομίζει ότι αναφέρεται στον Αστέρη, αλλά εκείνος είναι σα να καταθέτει τα όσα έχει στο μυαλό του για τις δικές του πράξεις: «Είναι βαρύ αυτό για έναν άνθρωπο. Αυτός που έκανε το κακό, το έχει τύψεις μια ζωή μέχρι να φύγει. Κάποιες φορές μπορεί να θέλει να τον πιάσουν για να λυτρωθεί. Αργά ή γρήγορα, έρχεται η στιγμή που ο φονιάς το μετανιώνει. Και τότε το φορτίο είναι αβάσταχτο».



Προς το παρόν αυτό το φορτίο των ενοχών μόνος του θα το κουβαλήσει και δεν θα ομολογήσει. Το μόνο που τον νοιάζει, είναι να προστατεύσει τη Βασιλική από τους συγγενείς των Βρουλάκηδων που θέλουν αντίποινα για την δολοφονία του Πέτρου και έχουν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Το ζευγάρι θα έρθει κοντά, ξανά. Και αν ο Μαθιός δεν τολμά ακόμη να αποκαλύψει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, ετοιμάζεται να παραδεχτεί σύντομα στον Νικηφόρο πως αγαπά τη μητέρα του. Δεν αντέχει άλλο μακριά της και νομίζει ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν, ο μικρός θα δεχθεί αυτή τη σχέση, γιατί μαμά και γιος τον έχουν πια ως τον μεγάλο προστάτη τους. Αλλά αυτό δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο νόμιζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Μαθιός «καρφώνει» την Καλλιόπη και χαλάει το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη

Σασμός: Ο φόνος φέρνει κοντά Βασιλική και Μαθιό κι εκείνος παίρνει την απόφαση να παραδοθεί

Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι ένας κορίτσαρος μία βασίλισσα» - Η κοινή συνέντευξη με τον Ορφέα