Ζέτα Μισόκαλου: Η ευχή της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μαμάς της- Τι δεν κληρονόμησε

Ζέτα Μισόκαλου: Η ευχή της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μαμάς της- Τι δεν κληρονόμησε

Η Ζέτα Μισόκαλου, η μαμά της Ελένης Μενεγάκη έχει γενέθλια και η κόρη της, έστειλε τις ευχές στη μαμά της από τον αέρα της εκπομπής της.

Γενέθλια έχει σήμερα η μαμά της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα Μισόκαλου. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή με τις ευχές προς την μητέρα της.

«Μανούλα μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου και σου εύχομαι να παίρνεις πάντα τα βουνά», αναφώνησε όλο χαρά η Ελένη Μενεγάκη ενώ δεν έκρυψε το παράπονό της:

«Μήπως πρέπει να ξεκινήσω να περπατάω κι εγώ μαζί σου σιγά σιγά, μα από πού πήρα εγώ σαν παιδί που δεν πάω πουθενά χωρίς το αυτοκίνητό μου», συμπλήρωσε με παράπονο η Ελένη Μενεγάκη.

Εν αναμονή του post προς τιμήν της κυρίας Ζέτας

Κάθε χρόνο, στα γενέθλια αλλά και στη γιορτή της μαμάς της (ανήμερα του Αγίου Γεωργίου) η Ελένη αφιερώνει ένα post για τη μαμά της με το περσινό να τονίζει:


https://www.instagram.com/p/CKvqHN0lj9c

«Μαμά είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω... ήσουν μάνα και πατέρας μαζί κι έκανες τόσα πολλά για εμένα... Είσαι ο άγγελος μου. Χρόνια πολλά μαμά! Σε αγαπώ».

Ζέτα και Ελένη: Μαμά και κόρη είναι αυτοκόλλητες

Η Ελένη δεν σταματά να μιλάει για τη μαμά της τα τελευταία χρόνια και μέσα από τις εκπομπές της. Ειδικά την πρώτη χρονιά της καραντίνας, η Ζέτα Μισόκαλου είχε απομακρυνθεί μαζί με τον πατριό της Ελένης στην Κάρυστο. Ο Στέλιος Μισόκαλος είναι ο σύζυγος της μαμάς της Ελένης και πατέρας του ετεροθαλούς αδερφού της, Θοδωρή.


https://www.instagram.com/p/B8EEb8wpOcN

«Μανούλα γύρνα, πολύ έκατσες στην Κάρυστο», είχε πει η Ελένη μετά το τέλος της καραντίνας του 2020 ενώ στο ξεκίνημα της πανδημίας ήταν η Ελένη εκείνη που είχε στείλει τη μαμά της στην Κάρυστο:

«Της είπα μήπως είναι καιρός να φύγετε από το σπίτι, να πάτε στο νησί γιατί τα παιδιά μπαίνουν και βγαίνουν στο σπίτι, πηγαίνουν στο σχολείο, έχεις μία άλφα ηλικία. Έχεις μία ευαισθησία στα κρυολογήματα παραπάνω το χειμώνα και της λέω μήπως πρέπει να προστατευτείς παραπάνω και να είστε οι δυο σας», τόνισε η Ελένη.

Τον Απρίλιο του 2020, η Ελένη μονολογούσε για το πόσο της λείπει η επαφή με τη μαμά της

«Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη.

menegaki xionias

Η εξομολογόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Ήμουν πολύ τυχερή, η πιο τυχερή από όλους»

Μια ακόμα φορά και μιλώντας για τη μητέρα της και το πώς την μεγάλωσε, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει τα όσα της έλεγε η κυρία Ζέτα όταν έφυγε από το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί για να μείνει μόνη της:

«Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου . Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει τι σου έχουμε κάνει σε διαφωνίες. Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα ακόμα και τώρα αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα; Δεν βγαίνεις; Είχε αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη.


https://www.instagram.com/p/B8EEb8wpOcN


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Let it snow! Η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι celebrities ξετρελάθηκαν ήδη με τα πρώτα χιόνια

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα παίζει με το χιόνι – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας