Άγριες Μέλισσες: Η «βόμβα» της Ζωής για την Κορίνα και το μέλλον του Ακύλα - Η αλλαγή του Δούκα

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η «βόμβα» της Ζωής για την Κορίνα και το μέλλον του Ακύλα - Η αλλαγή του Δούκα

Όλα έχουν μία εξήγηση. Και σήμερα θα κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν του Ακύλα για να καταλάβουμε καλύτερα την μεταστροφή του χαρακτήρα του. 

Οι εξελίξεις τρέχουν και η αγαπημένη μας σειρά Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, έχει νέες ανατροπές. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Κάπως έτσι αισθάνεται η Ζωή. Γιατί ξέρει ότι τα έβαλε με τον παντοδύναμο και υποχθόνιο σύζυγό της. Αλλά πριν αντιμετωπίσει τις συνέπειες για την απόπειρα της δολοφονίας του, θα κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη στην αδελφή της, η οποία αφορά στα παιδιά της. Η Κορίνα είναι τελικά κόρη του; Τι συμβαίνει με τον Λευτέρη; Στα επόμενα επεισόδια και πριν δούμε το ένοχο παρελθόν του Ακύλα θα έχουμε μία μεγάλη μεταστροφή στον χαρακτήρα του Δούκα. Από κυνηγημένος από το Διαφάνι, ξαφνικά θα γίνει...ήρωας του. Απίστευτο;


https://www.instagram.com/p/CZbXAJ3rDc_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Κορίνα δεν είναι κόρη του Ακύλα»

Οι χρήστες του Twitter ήδη από χθές το βράδυ με την προβολή του τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, άρχισαν να κάνουν υποθέσεις με την ατάκα - βόμβα που ρίχνει η Ζωή στην αδελφή της Αιμιλία, η οποία την επισκέπτεται στο κρησφύγετό της, το σπίτι του Νικηφόρου και της Πηνελόπης, στο οποίο έχει καταφύγει. Την ώρα που προσπαθεί να την πείσει για να επιστρέψει στο σπίτι, εκείνη της αναφέρει πως η Κορίνα που λατρεύει τον πατέρα της, δεν είναι παιδί του. Βέβαια αυτό μπορεί και να είναι ένα τέχνασμα από την πλευρά της για να κρύψει την πραγματική αλήθεια. Γιατί οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση, πως ο Λευτέρης είναι εκείνος που δεν είναι παιδί του. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αυτό το θέμα - γιατί θα έχουμε εξελίξεις, αφού η Αιμιλία δεν θα το κρατήσει μυστικό- θα έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη με τον Ακύλα να οργανώνει την δολοφονία του Κωνσταντή.



Στο σημερινό ωστόσο επεισόδιο θα δούμε και το παρελθόν του Μεγαρίτη. Πως ξεκίνησε ο έρωτάς του με την Ζωή και πως συνεργάστηκε στη συνέχεια με τους Γερμανούς στην κατοχή. Στον ρόλο του Ακύλα σε νεαρή ηλικία θα είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Ταμπακάκης, ο οποίος φέτος μας έχει εντυπωσιάσει τόσο από την συμμετοχή του στην σειρά της ΕΡΤ «Παράνομη αγάπη», όσο και από τη σειρά της Cosmote «42°C», την οποία και πρόσφατα πρόβαλε και ο ΑΝΤ1.


https://www.instagram.com/p/CYv0jDzosrN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας άλλος Δούκας

Συγκεντρώνοντας πια όλα τα στοιχεία για τον Ακύλα, ο Δούκας είναι αποφασισμένος να τον χτυπήσει ανοιχτά. Και σε αυτό θα βρει υποστηρικτές, τους κατοίκους του Διαφανίου που αρχικά μπορεί να είναι επιφυλακτικοί, λόγω και του πρότερου μη έντιμου βίου του, αλλά πια θα δουν πως αυτό είναι η μόνη επιλογή. Και όταν πια καταλάβει πως εκείνος βρίσκεται και πίσω από το σχέδιο για την εξόντωση του γιού του Κωνσταντή (αυτό θα αργήσει λίγο ακόμη) θα είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα. Μέχρι και συμμαχία με την Ελένη Σταμίρη θα κλείσει. Το περιμένατε; Όχι.


https://www.instagram.com/tv/CZRZjQkJ4OZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γενικά οι λέξεις, αγάπη, συμπόνοια, κατανόηση έχουν όπως καταλάβατε εξαφανιστεί εδώ και καιρό από αυτό το χωριό. Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι η Ελένη και ο Λάμπρος, αλλά και αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του.. Μη ξεχνάμε πως ο Λάμπρος κρύβει από την αγαπημένη του ότι έχει γίνει μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει εκδίκηση και η Ρένα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για τον Σέργιο

Oι Άγριες Μέλισσες τραγουδούν Δέσποινα Βανδή και τα...δίνουν όλα στο απολαυστικό video

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαμά θα γίνει η Ελένη ενώ ο Λάμπρος κινδυνεύει - Η νέα είσοδος στο Διαφάνι