Τζένη Μπαλατσινού: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της Αλεξάνδρας

Τζένη Μπαλατσινού: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της Αλεξάνδρας

«Μωρό μου σήμερα που έγινες 23 ετών»! Κάπως έτσι ξεκινούσε το τρυφερό μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού για την κόρη της. 

Tα γενέθλια της κόρης της γιορτάζει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία συνηθίζει να μοιράζεται την υπερηφάνεια για τα παιδιά της και με τους φίλους της στο Instagram.

Σήμερα, συμπληρώνει 23 χρόνια ζωής, η μικρότερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού,η 23χρονη πια Αλεξάνδρα και η μαμά της φρόντισε να της στείλει τις ευχές της και διαδικτυακά σε ένα τρυφερό post.

Το τρυφερό post για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας

«Μωρό μου σήμερα που έγινες 23 ετών!

'Να θεωρείς την ευγένεια μεγάλη αρετή, την φιλία δέσμευση, να έχεις μεγάλα κλειδιά για καγκελόπορτες, να αφήνεις να φυτρώνουν τα αγριόχορτα ανάμεσα στις πλάκες της βεράντας, να έχεις το νου σου στο γάλα που ζεσταίνεται και να το κατεβάζεις από τη φωτιά τη σωστή στιγμή, να φτιάχνεις μους σοκολά με την παλιά συνταγή της μαμάς σου ( όλο βούτυρο), να χάσκεις αφελώς μπροστά στα κόλπα ενός ταχυδακτυλουργού, να νιώθεις την μαγεία μιας ωραίας παράστασης ή μιας ωραίας ομιλίας…να έχεις πάντα αλάτι στη ζωή σου..” Το αλάτι της ζωής Francoise Heritier», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού και συνόδευσε τη δημοσίευσή της με μια φωτογραφία της Αλεξάνδρας από την παιδική της ηλικία.


https://www.instagram.com/p/CZg13tqLuGn

Εννοείται πως το μήνυμά του με δύο emojis άφησε στην δημοσίευση και ο Βασίλης Κικίλιας.

kikilias

Μιλώντας για τη σχέση της κόρης της Αλεξάνδρας με τον γιο που απέκτησε με τον Βασίλη Κικίλια, η Μπαλατσινού είχε αποκαλύψει:

«Η Αλεξάνδρα είναι με τον Παναγιώτη σαν μαμά σχεδόν»!



Η σχέση της Τζένης με τις κόρες της

«Ο,τιδήποτε και να κάνω, θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα και όταν ήμουν στην πρώτη φάση της σχέσης με τον Βασίλη, οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσω τον γάμο με τον Βασίλη, το είπα στις κόρες μου, πήρα άδεια. Όταν χτίζεις μια καλή σχέση με τα παιδιά σου και ο ένας και ο άλλος νιώθουν καλά είναι ευτυχισμένοι», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τη σχέση με τις κόρες της στον Νίκο Χατζηνικολάου και είχε συμπληρώσει για την Αλεξάνδρα που σήμερα γιορτάζει:

alejandra amalia

Η Αλεξανδρα που έμεινε μαζί μας και λόγω covid 19, έχει μια σχέση πολύ καλή με τον Βασίλη, ήταν το παιδί που έμεινε μαζί μας προτού πάει στο εξωτερικό για σπουδές», είχε αποκαλύψει η Τζένη Μπαλατσινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με βόλτες στη φύση και πολύ ρομαντισμό συνεχίζουν τις διακοπές τους οι Έλληνες celebrities

Τζένη Μπαλατσινού: «Πήρα άδεια από τις κόρες μου για να πω το ναι στον Κικίλια» (video)

Η Τζένη Μπαλατσινού έδειξε το αντικείμενο που πρέπει να έχει κάθε βάπτιση φέτος