Η Τζένη Μπαλατσινού έδειξε το αντικείμενο που πρέπει να έχει κάθε βάπτιση φέτος

Η Τζένη Μπαλατσινού έδειξε το αντικείμενο που πρέπει να έχει κάθε βάπτιση φέτος

Αυτό το αντικείμενο προσφέρει ασφάλεια εν μέσω πανδημίας.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2020, ήρθε στον κόσμο ο γιος του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού.

Ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος, βαπτίστηκε στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο και στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, σε μια λιτή τελετή, ανάμεσα σε στενούς φίλους του ζευγαριού στις 10 Ιουλίου 2021.

Την Κυριακή, 11 Ιουλίου, είδαμε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες από την βάπτιση του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου και μόλις σήμερα, η Μπαλατσινού μας έδειξε ένα ακόμα αντικείμενο που θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε βάπτιση του φετινό καλοκαίρι.



Εν μέσω πανδημίας, η προστασία των προσκεκλημένων είναι σημαντική και υπάρχει ένα αντικείμενο που μπορεί να αποτελέσει στοιχείο της βάπτισης, όποιο θέμα κι αν επιλέξει η μαμά ή οι γονείς του παιδιού που θα βαπτιστεί.

Η ξεχωριστή μπομπονιέρα για τη βάφτιση του γιου των Μπαλατσινού-Κικίλια


https://www.instagram.com/p/CRL0qEULcOg

Το θέμα βάπτισης του Κικίλια Junior

Βάπτιση σε ένα νησί όπως η Πάτμος, δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα παρά κάτι θαλασσινό και καλοκαιρινό. Η Μπαλατσινού επέλεξε τον ιππόκαμπο ο οποίο στόλισε και την μπομπονιέρα σε γαλάζια απόχρωση με τα δύο ονόματα του γιου της να φιγουράρουν σε αυτή.

Οι γονείς ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό Παναγιώτη Αντώνιο (Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου είχε κάνει τάμα η Τζένη) να προσφέρουν μια δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Οι νονοί του Κικίλια junior ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Το μοναδικό αντικείμενο της βάπτισης:

Μιλάμε για το αντισηπτικό, επενδυμένο με το θέμα της βάπτισης που στην προκειμένη ήταν το όνομα του παιδιού και ο ιππόκαμπος.