Η Ισπανίδα... Ελένη Φουρέιρα σε λίγες ώρες έγινε το φαβορί της Eurovision

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ισπανίδα... Ελένη Φουρέιρα σε λίγες ώρες έγινε το φαβορί της Eurovision

Η Chanel Terrero θα εκπροσωπήσει τη χώρα της σε λίγους μήνες στον διαγωνισμό στο Τορίνο και όλη η Ευρώπη μιλά για την...copy paste Ελένη Φουρέιρα. 

Με το τραγούδι «Slo mo», που σημαίνει «Πάμε» η τραγουδίστρια Chanel Terrero, είναι εκείνη που χθές αποφασίστηκε ότι θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στον 66o διαγωνισμό της Eurovision ο οποίος ξεκινά στις 10 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας. Το επίσημο account της Eurovision στο Twitter μιλά για την νέα βασίλισσα του χορού, αλλά οι περισσότεροι Εuro-fans, διαπίστωσαν ότι αντέγραψε σε όλα την δικιά μας Ελένη Φουρέιρα και το Fuego. Μιλάμε όμως για φτυστή αντιγραφή.



Η έξυπνη κίνηση της Ισπανίας

Ότι κερδίζει δεν το αλλάζεις και οι Iσπανοί αποφάσισαν φέτος να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την επιτυχία που έκανε η δική μας Ελένη Φουρέιρα με το Fuego στην Eurovision του 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά η τραγουδίστρια είχε επισκεφτεί την Ισπανία και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με το promo του τραγουδιού. Ε, λοιπόν οι Ισπανοί δεν την ξέχασαν, είδαν και την καλή πορεία του τραγουδιού, είδαν επίσης πως όλοι μιλούσαν για την Ελένη και φέτος αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο της. Και ανακάλυψαν το δικό τους διαμαντάκι ή μάλλον την δικιά τους βασίλισσα του χορού.


https://www.instagram.com/p/CZXVa5YsaC0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Chanel Terrero γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας, αλλά όταν ήταν 4 ετών οι γονείς της μετακόμισαν στην μία μικρή πόλη της Καταλονίας στην Ισπανία και στην συνέχεια στην Βαρκελώνη. Και αυτό έχει τη σημασία του, γιατί η πόλη φημίζεται για την παράδοση που έχει στο χορό. Η 30χρονη Chanel η οποία έχει το latin ταμπεραμέντο στο αίμα της, έχει συμμετοχές σε αρκετά μιούζικαλ στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Και μάλιστα όπως βλέπετε, δεν μοιάζει μόνο χορευτικά ή στις κινήσεις της με την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και σε κάποια χαρακτηριστικά τους. Σαν αδελφές.


https://www.instagram.com/p/CYrcGjUIN0r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έφτασε η γυναικάρα»

Και που να δείτε τους στίχους οι οποίοι είναι και πολύ ιδιαίτεροι, γιατί όπως λέει το κουπλέ:«'Eφτασε η γυναικάρα, η βασίλισσα η σκληρή. Ο κόσμος τρελαίνεται με αυτό το σώμα...κάνω όλους τους παίδαρους να τρελαίνονται, είμαι πάντα πρώτη, ποτέ δεν έρχομαι δεύτερη. Είμαι πάντα έτοιμη να σπάσω τους γοφούς, να κάψω καρδιές...». Εντάξει δεν είναι ποίηση, ένα απλό χορευτικό hit είναι.


https://www.instagram.com/reel/CZSg-SDlDLl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από χθες το βράδυ που η Terrero κέρδισε τον διαγωνισμό (δεν έγινε απευθείας ανάθεση όπως στην Ελλάδα) που οργάνωσε η χώρα της για να βρεί το κατάλληλο τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision, το τραγούδι έγινε στην συνέχεια ένα από τα απόλυτα φαβορί. Το θέμα είναι όμως ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη, μέχρι γνωστοποιηθούν όλες οι υποψηφιότητες των χωρών που θα λάβουν μέρος. Πάντως η Ισπανία παίζει μεν δυνατά, αλλά Ελένη Φουρέιρα...δεν είναι!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eurovision 2022: Έγινε η αποκάλυψη για τις 41 χώρες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό (video)

Σου άρεσε το τραγούδι της Stefania στη Eurovision; Τότε το νέο της hit θα σε ξετρελάνει

Η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησε challenge στο χιόνι: Την τρόλαρε μέχρι και η αδερφή της

Photo credits: Instagram @chanelterrero