Η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησε challenge στο χιόνι: Την τρόλαρε μέχρι και η αδερφή της

Η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησε challenge στο χιόνι: Την τρόλαρε μέχρι και η αδερφή της

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα από τα πιο δημοφιλή posts στο Instagram εν μέσω χιονιά.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μία από τις celebs που κατάφεραν εν μέσω χιονιά, της περίφημης «Ελπίδας», να κάνει μια viral δημοσίευση στο Instagram ποζάροντας με μπουρνούζι και γόβες στα χιόνια και κρατώντας ένα ποτήρι κρασί ανά χείρας.

Το challenge της Φουρέιρα έγινε viral

Η τραγουδίστρια έχει πια περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια followers στο Instagram και την εναλλακτική φωτογραφία στα χιόνια, επιβράβευσαν με like περισσότερα από 133 χιλιάδες άτομα. Κι όχι μόνο! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβαλαν μπουρνούζι και βγήκαν στο χιόνι με το ποτό τους ανά χείρας μιμούμενοι την Ελένη Φουρέιρα.


https://www.instagram.com/p/CZHZe5Eqqwv

Τρολάρισμα και από την Ιωάννα Φουρέιρα

Ανάμεσα σε εκείνους που έκαναν like στη φωτογραφία της Ελένης στα χιόνια, ήταν και η αδερφή της Ιωάννα. Η Ιωάννα η οποία βγήκε και η ίδια στα χιόνια με τα δύο παιδιά και τον σύζυγό της, δεν έβαλε μπουρνούζι αλλά ντύθηκε όσο πιο ζεστά μπορούσε και τρόλαρε με ένα story την επική πόζα της αδερφής της.

ioanna foureira 1

Ιωάννα Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα για τη μητρότητα και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Οι αδερφές Φουρέιρα είναι ενωμένες σαν μια γροθιά

Η Ιωάννα Φουρέιρα είναι πάντα στο πλευρό της αδερφής της, για την οποία πάντα καμαρώνει και στα social media. Το ίδιο είχε κάνει και όταν η Ελένη είχε εμφανιστεί στην Time Square της Νέας Υόρκης. Η αδερφή της, Ιωάννα, πανηγύρισε για τη διάκριση της αδερφής της με τον δικό της τρόπο. Στο Instagram account της, ανέβασε τη φωτογραφία από την Times Square και τη συνόδευσε με το gif «proud of you» (περήφανη για εσένα), ενώ έγραψε και το caption «μη διαχειρίσιμο».

Και δεν καμαρώνει μόνο για την Ελένη. Μόλις χτες, είχε την ονομαστική της εορτή και η Μαργαρίτα Φουρέιρα η έτερη αδερφή της Ελένης και η Ιωάννα δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της στο Instagram. Αυτό που είναι φανερό είναι πως οι αδερφές Φουρέιρα μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους!

foureira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο post της Φουρέιρα με τον Μποτία και το σχόλιο της Καινούργιου (photos)

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στην Times Square και η αδερφή της το πανηγύρισε

Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι το χρώμα ούτε οι αφέλειες, άλλο μας ξετρέλανε σε αυτό το look