Οι διακοπές της Kim Kardashian μακριά από τον αγαπημένο της και το πιτζάμα πάρτι σε λίαρ τζετ

Οι διακοπές της Kim Kardashian μακριά από τον αγαπημένο της και το πιτζάμα πάρτι σε λίαρ τζετ

Χωρίς τον Pete Davidson στο πλευρό της η Kim το...τερμάτισε με τις χλιδάτες διακοπές της. 

Μπορεί τους τελευταίες ημέρες όλα τα αμερικανικά media να αναφέρουν πως η Kim Kardashian σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα και να μείνει σε νέο σπίτι με τα παιδιά της και τον σύντροφό της Pete Davidson, αλλά προς το παρόν συνεχίζει να απολαμβάνει την...εργένικη ζωή μετά και τον επίσημο χωρισμό της από τον Kanye West. Για ποιο λόγο έκανε ξεχωριστές διακοπές από τον Pete;


https://www.instagram.com/p/CZXdjEov98J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιτζάμα πάρτι σε λίαρ τζετ

Το τερμάτισε η Kim, γιατί για μία ακόμη φορά έδειξε το πόσο απολαμβάνει την μεγάλη ζωή και την πολυτέλεια. Νοίκιασε ολόκληρο λίαρ τζετ για να κάνει πιτζάμα πάρτι μαζί με τις φίλες της αλλά και να κάνει το ωραιότερο δώρο στην κολλητή της Natalie Halcro που είχε τα γενέθλιά της. Μαζί με την τρίτη φίλη τους την Οlivia Pierson έφτασαν μέχρι τον Άγιο Δομήνικο - όχι βέβαια για να λάβουν μέρος στο Survivor- αλλά για ένα διήμερο πάρτι μόνο για κορίτσια. Οι τρείς τους μάλιστα έμειναν σε πολυτελέστατο resort το οποίο είχαν νοικιάσει για να απολαύσουν τις μίνι διακοπές τους.


https://www.instagram.com/p/CZfAPOxveEW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συμπεριφορά του Kayne West έφερε την Κim και τον Pete πιο κοντά

Με το διαζύγιο ανάμεσα στον Kayne West και την Kim Kardashian να μπαίνει στην τελική ευθεία, πολλοί αναρωτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες αν αυτό επηρέασε καθόλου τη σχέση της με τον Pete. Κάποιοι μάλιστα αναρωτήθηκαν αν είναι ακόμη μαζί ως ζευγάρι. Οι δυό τους όχι απλά δεν έχουν χωρίσει, αλλά είναι ακόμη πιο δεμένοι και αιτία είναι η συμπεριφορά του πρώην συζύγου της. Οι δηλώσεις του πως ήθελε να γυρίσει κοντά του και αργότερα ο δεσμός express με την νεαρή ηθοποιό Julia Fox την έκαναν να απογοητευτεί ακόμη περισσότερο με τον χαρακτήρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που ζητά από εκείνον, είναι να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους για το καλό των παιδιών τους, να μην υπάρχουν εντάσεις και να συνεχίσει ο καθένας με ηρεμία τη νέα του ζωή. Δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο. Πάντως η Kim φαίνεται αποφασισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Pete Davidson ψάχνει σπίτι για την Kim και η Julia Fox θέλει να γίνει η νέα Kardashian!

Έξαλλη η Kim Kardashian! Διαψεύδει την είδηση για δεύτερη ταινία με προσωπικές της στιγμές

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago