Έξαλλη η Kim Kardashian! Διαψεύδει την είδηση για δεύτερη ταινία με προσωπικές της στιγμές

Έξαλλη η Kim Kardashian! Διαψεύδει την είδηση για δεύτερη ταινία με προσωπικές της στιγμές

Παρά τα όσα λέει ο Kanye West, η Kim επιμένει πως δεν υπάρχει άλλη ταινία με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Η εμμονή του Kanye West με την Kim Kardashian δεν σταματά! Την αναγκάζει να βγαίνει και να απαντά δημόσια στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της.

Δεν υπάρχει δεύτερη ταινία πορνό

Η Kim Kardashian μέσω του εκπροσώπου της εξήγησε πως στο λάπτοπ που βρέθηκε πριν λίγο καιρό και άνηκε στον πρώην της Kim Ray J δεν βρέθηκε άλλη ταινία ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Μετά από έλεγχο, δεν υπήρξε κάτι σεξουαλικής φύσης που να μην το έχουμε δει ξανά», τόνισε ο εκπρόσωπος ενώ αρνήθηκε πως η Kim έχει γυρίσει και δεύτερη ταινία ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον πρώην της.

Την φημολογία αυτή ξεκίνησε βέβαια ο Kanye West, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Unlocked’d Jason Lee, υποστήριξε πως κατάφερε να πάρει στην κατοχή του ένα λάπτοπ με ερωτικό υλικό της Kim και του Ray J, το οποίο ο ίδιος κατάφερε να εμποδίσει να δημοσιευτεί.



«Πήρα το λάπτοπ του Ray J εγώ ο ίδιος εκείνη τη νύχτα. Συνάντησα έναν τύπο στο αεροδρόμιο και την επόμενη ημέρα το πρωί, η Kim είχε τον υπολογιστή στο σπίτι της στις 8 το πρωί», τόνισε ο Kanye ο οποίος αποκάλυψε πως η Kim ένιωσε τέτοια ανακούφιση που ξέσπασε σε δάκρυα:

«Άρχισε να κλαίει όταν το είδε και ξέρεις γιατί κλαίει; Γιατί αυτό το λάπτοπ εκπροσωπεί το πόσο την έχουν χρησιμοποιήσει», είπε ο Kanye.

Τι έκρυβε τελικά αυτό το λάπτοπ;

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Kim υπήρχαν μόνο μερικά πλάνα από την πτήση στο αεροπλάνο για το Μεξικό και μερικά πλάνα από ένα μπαρ από το ίδιο ταξίδι. «Η Kim παραμένει σίγουρη πως δεν υπάρχει δεύτερη ταινία σεξ. Μετά από 20 χρόνια, θέλει απλά να απομακρυνθεί από το κεφάλαιο αυτό και να επικεντρωθεί σε θετικά πράγματα ενώ ταυτόχρονα είναι μητέρα, επιχειρηματίας και εν δυνάμει δικηγόρος», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωσε.

kimk chicago 8

Αυστηρός μπαμπάς ο Kanye West! Το TikTok της North που τον εξόργισε και η επίπληξη στην Kim

Η ταινία που στοίχειωσε την Kim

Η πρώτη ταινία της Kim με τον Ray J τραβήχτηκε όταν το ζευγάρι είχε σχέση, από το 2003 ως το 2007, όταν δηλαδή ξεκινούσε και το ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians. Η ταινία από προσωπικές στιγμές της Καρντάσιαν με τον τότε αγαπημένο της ράπερ Ray J εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το 2007 ενώ η νεαρή τότε Kim είχε μηνύσει την εταιρία "Vivid Entertainment" που διοχέτευσε το βίντεο στο Internet αλλά δύο μήνες αργότερα οι δύο πλευρές τα βρήκαν με συμβιβασμό και η Κιμ υποχώρησε έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων!



Το 2011 πάντως, όταν η Kim παντρευόταν τον παίκτη NBA Kris Humphries μπροστά σε 450 συγγενείς και φίλους στο Μontecito της Καλιφόρνια, 2 εκατομμύρια επισκέπτες πλήρωναν 34 δολάρια για να παρακολουθήσουν την ταινία της Kim.

Η ίδια πάντως, έχει πει για την ταινία αυτή, πως είναι από τα λίγα πράγματα για τα οποία έχει ενοχές ακόμα και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago