Ζητείται γαμπρός για την Κατερίνα Καινούργιου - Η πρόταση που της έκανε ο μπαμπάς της

Κατερίνα Μπούσιου
Ζητείται γαμπρός για την Κατερίνα Καινούργιου - Η πρόταση που της έκανε ο μπαμπάς της

Ο κύριος Δημήτρης Καινούργιος είναι ένας γλυκύτατος μπαμπάς που κάνει τα πάντα για την ευτυχία της κόρης του. Και με αποδείξεις. 

Ζητείται ο άντρας που θα αλλάξει τη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου. Τώρα πια που είναι και επίσημα ελεύθερη, οι φίλοι της αλλά και οι συγγενείς της έχουν βάλει στόχο να την αποκαταστήσουν. Ακόμη και ο μπαμπάς της, μπήκε σε αυτή την διαδικασία, όπως αποκάλυψε σήμερα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για την χαριτωμένη στιχομυθία τους.


https://www.instagram.com/p/CYRS9abIUpl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καλύτερη τύχη

Με την αδυναμία που έχει ο μπαμπάς της Δημήτρης Καινούργιος στην κόρη του, είναι απολύτως φυσιολογικό το ενδιαφέρον του. Μα και ποιος πατέρας άλλωστε δεν επιθυμεί την ευτυχία του παιδιού του. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε σήμερα πως ο πατέρας της αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ένα θέμα με την υγεία του και νοσηλεύεται, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση του, αλλά μας ενημέρωσε για τον αστείο διάλογό τους, έχοντας ως καλεσμένους τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο και την σύζυγό του και μιλώντας φυσικά για σχέσεις: «Μπήκε προηγουμένως στο δωμάτιο ένας γιατρός...κούκλος. Του λέω ρε μπαμπά μέσα στον πόνο σου κοιτάς το γιατρό; Και μου λέει: «Να τον ρωτήσουμε αν είναι ελεύθερος». Είναι υπέροχος ο μπαμπάς μου, αν και ταλαιπωρείται».

mpampaskatken

Πριν από μερικά χρόνια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα είχε εκφράσει και το παραπονό της, όχι ακριβώς για τα προξενιά που της κάνουν, αλλά για τους συντρόφους που της έχουν «χρεώσει» περιοδικά και εκπομπές: «Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου, να είναι φίλοι μου και να μου τους χρεώνουν, είναι πολύ κρίμα. Θεωρούν ότι επειδή είμαι ελεύθερη, ας το χρεώσουμε στην Κατερίνα. Και αυτό δεν είναι σωστό, είναι πολύ κρίμα..Θεωρώ όμως ότι αν θέλεις κάτι να προφυλάξεις μπορείς να το κάνεις. Και επειδή την έχω πατήσει αρκετές φορές στην ζωή μου, έχω πάρει μία απόφαση. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για την προσωπική μου ζωή, γιατί θέλω να την προφυλάξω».



Η Κατερίνα τα επόμενα χρόνια ακολούθησε... εν μέρει αυτόν τον κανόνα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δεν μπορούσε εύκολα να σβήσει τα συναισθηματά της, για αυτό και έκανε συχνά αναρτήσεις στο instagram ή έδειχνε την θλίψη της και τηλεοπτικά στην εκπομπή της Super Κατερίνα. Τώρα που έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, έχει πάρει την απόφαση όχι απλά να βρει έναν νέο σύντροφο, αλλά τον άντρα με τον οποίο θα νιώσει πως μπορεί να κάνει οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων: Το story στο Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τη μελαγχολία της στο Instagram μετά τον χωρισμό

Κατερίνα Καινούργιου: Η κίνηση που θέλει να κάνει μόλις μείνει έγκυος