Η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους

Ιωάννα Τζανή
Η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους

Φίλιππος και Μάξιμος Μιχόπουλος: Μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στα χιόνια και η Αθηνά Οικονομάκου καμαρώνει.

Εδώ και λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στη Μεζέβ της Γαλλίας, μοιράζοντας με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από τις μαγευτικές διακοπές τους.

Αφού μας εντυπωσίασε με τη φωτογραφία όπου ποζάρει στα χιόνια με μαγιό, η ηθοποιός ανέβασε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που υπάρχουν στο προφίλ της στο Instagram.

Η γλυκιά ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Στην τελευταία της δημοσίευση, η Αθηνά Οικονομάκου φωτογράφισε τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, να είναι στο πλευρό του γιου τους Μάξιμου την ώρα που μάλλον ο επιχειρηματίας τού δίνει τα... φώτα του πριν ο μικρός βάλει τα πέδιλα του σκι και... ξεχυθεί στο χιόνι.


https://www.instagram.com/p/CZjc1SJttDH

Στη λεζάντα του post, η 35χρονη έγραψε: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις #mysweetboys», φανερώνοντας πόσο στοργική σύζυγος και μανούλα είναι.

Τα σχόλια και τα likes «πήραν φωτιά»

Παρόλο που η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε τη φωτογραφία μόλις πριν από μερικές ώρες, το post μετρά περισσότερα από 25.000 likes, ενώ πολλοί φίλοι αλλά και fans της, έσπευσαν να σχολιάσουν το τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά και γιου.


https://www.instagram.com/p/CZZmMSyNs33

«Υπέροχη θέα...και ο μικρός όλα τα λεφτά με τέτοια στολή. Καλή διασκέδαση Αθηνά μου», αναφέρει ένα σχόλιο, ενώ άλλος έγραψε: «'Ετοιμος είναι!!! Του χρόνου τους βλέπω μαζί».

Η ομοιότητα του Φίλιππου Μιχόπουλου με τον Vincent Cassel

Πριν από μερικές ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε σε story τα σχόλια πολλών followers της περί ομοιότητας του Φίλιππου Μιχόπουλου με τον πρώην σύζυγο της Monica Bellucci, Vincent Cassel.

post oikonomakou

Mάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη ότι ο σύζυγος της 35χρονης είναι ακόμη πιο όμορφος από τον διάσημο ηθοποιό.

oikonomakoy 2 copy

Αφορμή για αυτά τα μηνύματα στάθηκε ένα story με τον Φίλιππο που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Γαλλία, όπου η αλήθεια είναι πως η ομοιότητα είναι εμφανής.

oikonomakoy

Πηγή φωτογραφιών: @athinao1konomakou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι άλλο ταξίδι για την Αθηνά Οικονομάκου - Εξερευνά τη Μεζέβ και δείχνει τον μικρό Μάξιμο

Κατερίνα Παπουτσάκη και Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκαν δημόσια στους «Μάξιμους» της καρδιάς τους

Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στον χωρισμό»