Κι άλλο ταξίδι για την Αθηνά Οικονομάκου - Εξερευνά τη Μεζέβ και δείχνει τον μικρό Μάξιμο

Κι άλλο ταξίδι για την Αθηνά Οικονομάκου - Εξερευνά τη Μεζέβ και δείχνει τον μικρό Μάξιμο

Η ηθοποιός ξανά στη Γαλλία απολαμβάνοντας το πιο γραφικό τοπίο.

Τα ταξίδια είναι ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου. Η ηθοποιός κάνει κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις πολύ συχνά, απολαμβάνει τις ομορφιές των τόπων και, παράλληλα, χαλαρώνει και μοιράζεται στιγμές με την οικογένειά της. Το φωτογραφικό υλικό αυτών των περιστάσεων δημοσιεύεται γρήγορα στον λογαριασμό της στο Instagram, όπως ακριβώς συνέβη και για το νέο της ταξίδι στη Μεζέβ στη Γαλλία μετά την επιστροφή της από το Παρίσι.

Το ταξίδι της Αθηνά Οικονομάκου στη Μεζέβ της Γαλλίας

Νωρίς το Σάββατο, η Οικονομάκου άρχισε να ανεβάζει στο Instagram της ότι ετοιμαζόταν για ταξίδι. Ο προορισμός δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί, όμως, σιγά-σιγά οι επιλογές περιορίζονταν. «Courchevel ή Megève», έγραψε κάποια στιγμή η ηθοποιός την ώρα που το πλάνο την έδειχνε να ταξιδεύει στο αυτοκίνητο, αφότου πρώτα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο με τον γιο της, Μάξιμο.

athina oikonomakou megeve5

Πού είναι το Μεζέβ;

Η Οικονομάκου, τελικά, επέλεξε να πάει στη Μεζέβ (Megève). Η Μεζέβ είναι μία περιοχή στο νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας με έναν πληθυσμό που μετράει περί τους 3.000 κατοίκους. Λόγω της ομορφιάς, του κρύου και των χιονιών, η Μεζέβ έχει γίνει γνωστή ως ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σκι. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αρχικά επιλεγόταν για τη γαλλική αριστοκρατία, ενώ από τη δεκαετία των 1910s, οικογένειες, όπως οι Rothschild, περνούσαν τους χειμώνες τους εκεί.



Η Αθηνά Οικονομάκου, πάντως, δείχνει να περνάει υπέροχα από τη στιγμή που έφτασε. Έχει ήδη ποζάρει με φόντο το γραφικό τοπίο και ανεβάζει διαρκώς φωτογραφικό υλικό από τα όσα κάνει εκεί.




Συνέχισε παρακάτω για το φωτογραφικό υλικό που έχει ανεβάσει η Οικονομάκου από τη Μεζέβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο και τον Μάξιμο στον Παρνασσό - Μπαμπάς και γιος αχώριστοι

Κατερίνα Παπουτσάκη και Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκαν δημόσια στους «Μάξιμους» της καρδιάς τους

Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στον χωρισμό»