Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στον χωρισμό»

Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στον χωρισμό»

H Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη ζωή της με την Sienna, τον Μάξιμο, τον σύζυγό της Φίλιππο στο Πρωινό.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο Πρωινό για την ενασχόληση της με τον χώρο της ένδυσης σε συνεργασία με τη φίλη της Μαίρη Συνατσάκη. Τι ανέφερε για τα παιδιά της, τον σύζυγό της, τις κρίσεις πανικού, τους followers, αλλά και τις προτάσεις που έχει από την τηλεόραση.

Η ζωή με τα δύο παιδιά

Η Αθηνά, εξήγησε πώς ακριβώς βιώνει τα πρώτα χρόνια με τα παιδιά της στο σπίτι. Η κόρη της Αθηνάς είναι 7 μηνών και ο Μάξιμος θα γίνει τεσσάρων ετών σε δύο μήνες.

«Ασχολούμαι πολύ με τα παιδιά, γι’ αυτό έγινα μαμά. Έλεγα πως όταν κάνω παιδιά θα απέχω από τη δουλειά για τρία- τέσσερα χρόνια αλλά όταν απέκτησα το Μάξιμο, είδα ότι δεν γίνεται και επέστρεψα στη δουλειά στους εννιά μήνες και το ήθελα πολύ και το είχα ανάγκη. Ασχολούμαι γιατί το θέλω, θα αισθανόμουν άσχημα να λείπω πολύ, το πρόγραμμά μου είναι πως λείπω δύο άντε τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω μια γυναίκα που με βοηθάει, η πεθερά μου δουλεύει και η μαμά μου είναι στην Πελοπόννησο», τόνισε η Οικονομάκου.

athina oikonomakou parnassos9

Η Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο και τον Μάξιμο στον Παρνασσό - Μπαμπάς και γιος αχώριστοι



Μιλώντας για τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά εκφράστηκε με ενθουσιασμό:

«Νομίζω πως ο σύζυγός μου είναι πολύ όμορφος. Μου αρέσει. Δουλεύουμε και οι δύο για τη σχέση, με τα παιδιά οι ισορροπίες αλλάζουν, πρέπει να προσπαθείς. Περάσαμε δύσκολες περιόδους, ζοριστήκαμε, όχι για να χωρίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι πως θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε την οικογένεια ενωμένη. Με το δεύτερο παιδί βρήκαμε τις ισορροπίες πιο γρήγορα από τότε που αποκτήσαμε τον Μάξιμο, τα πιο δύσκολα τα έχουμε περάσει, γνωριζόμαστε παραπάνω. Ο Φίλιππος είναι πιο χαλαρός στο πρόγραμμα, εγώ είμαι των ορίων και του προγράμματος. Και με τον γάμο αλλάζει η ισορροπία και με τη συγκατοίκηση, όλα τα μεταβατικά στάδια, δημιουργούν αλλαγές», τόνισε η Αθηνά για τον γάμο της και συμπλήρωσε:

«Μιλάω πολύ οπότε ή τον πείθω ή καταλαβαίνω πως εγώ είμαι πιο πιεστική. Μου αρέσει το πρόγραμμα και νομίζω πως το χρειάζονται και τα παιδιά και βλέπω πως τα βοηθάει», τόνισε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε πως συνεχίζει να κάνει ψυχανάλυση.


https://www.instagram.com/p/CXqflFxtKEv

Η εταιρία και η συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη

Η Αθηνά, που φέτος απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, εξήγησε πώς ακριβώς λειτουργεί η συνεργασία της με τη Μαίρη Συνατσάκη:

«Το να έχεις followers δεν σημαίνει πως ο κόσμος θα αγοράσει κάτι. Δεν είναι χαμηλού κόστους προϊόν τα ρούχα μας ή τα κοσμήματα. Ο κόσμος επενδύει αλλά δεν είναι κάτι απλό. Βγάζουμε χρήματα αλλά δεν τα βγάζουμε εύκολα επειδή έχουμε followers. Είμαστε δέκα άτομα, οκτώ κορίτσια αλλά κι εγώ με τη Μαίρη», είπε η Οικονομάκου εξηγώντας επιπρόσθετα:

«Έχουμε έναν κοινό λογαριασμό με τη Μαίρη αλλά δεν έχουμε μοιράσει τίποτα. Πολύ πιο εύκολα θα κριθείς, εμείς έχουμε επενδύσει σε αυτή τη δουλειά με τη Μαίρη, για να είναι η ποιότητα αντίστοιχη της τιμής», εξομολογήθηκε η Αθηνά.

Οι τηλεοπτικές προτάσεις:

Η Αθηνά μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει κατά καιρούς δεχτεί και εξήγησε:

«Σκέφτομαι το πότε θα γυρίσω στην τηλεόραση, είναι πολλές οι απαιτήσεις για ένα καθημερινό πρόγραμμα για παράδειγμα. Η μικρή είναι πολύ μικρή και θα πρέπει να έχει πάει σχολείο για να επιστρέψω σε πολύωρα γυρίσματα. Μου έχουν όμως γίνει και προτάσεις για παρουσίαση. Να παρουσιάσω διάφορα πράγματα, παιχνίδια και shows και εκπομπές και μου έκανε εντύπωση. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα προκύψει ή ότι είναι το όνειρό μου, θα μπορούσα κάποια στιγμή αλλά αν γύριζα θα ήταν κάποιο σόριαλ. Μου λείπει η συνθήκη με τους συνεργάτες μου, μου λείπει το παρείστικο που είχαμε στα γυρίσματα», αποκάλυψε η Αθηνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σίσσυ θα είναι γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Δανάη Μπάρκα: Έκλαιγε η γιαγιά της που είχε μέρες να τη δει - Η συγκινητική αναφορά στον παππού της

Ο Πρίγκιπας Κάρολος κάνει την έκπληξη και μιλά για τον γιο του Harry για πρώτη φορά μετά το Μegxit