Δεν τις ξεχωρίζεις! Η Reese Witherspoon μοιάζει με την κόρη της σαν δυο σταγόνες νερό (photo)

Δεν τις ξεχωρίζεις! Η Reese Witherspoon μοιάζει με την κόρη της σαν δυο σταγόνες νερό (photo)

Η ηθοποιός είναι ολόιδια με την κόρη της, Ava Philippe. 

Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, δυνατό και ιερό από τον δεσμό της μητέρας με την κόρη; Φυσικά και η ερώτηση είναι ρητορική. Αυτήν την αντίληψη, λοιπόν, φαίνεται να έχει και η Reese Witherspoon με την κόρη της, Ava Philippe, οι οποίες αποφάσισαν το βράδυ της Παρασκευής (4/2) να κάνουν ένα mother-daughter bonding απολαμβάνοντας παρέα τη σαμπάνια τους.

Οι fans και των δύο, ωστόσο, στο Instagram παρατήρησαν το πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη!

reese photoshop

Κατηγορούν τη Reese Witherspoon για υπερβολικό ρετούς – Τα σχόλια και η απάντηση (photo)

Σαν δίδυμες η Reese Witherspoon και η Ava Philippe

Η 45χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία με την 22χρονη κόρη της, Ava Philippe, να απολαμβάνουν τη ροζέ σαμπάνια τους.

Η Ava (στα αριστερά) φορούσε φούστα σε κανελλί απόχρωση με μαύρο top και μπότες, ενώ η Reese ένα floral κρουαζέ φόρεμα. Αν εξαιρέσεις τα outfits που ήταν εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους… μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Αυτό ακριβώς ήταν που παρατήρησαν και οι followers της Reese Witherspoon σπεύδοντας να το σχολιάσουν.

https://www.instagram.com/p/CZkcplnvCWI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δίδυμες», «είστε σαν δίδυμες» , «η μία καθρέφτης της άλλης», «δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι η κόρη σου, μοιάζεις πολύ νέα», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι fans για τη Reese Witherspoon και την Ava Philippe.

Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομοιότητα φαίνεται να αρέσει πολύ στη διάσημη ηθοποιό. «Μου αρέσει που με μπερδεύουν με εκείνη γιατί έτσι νιώθω πολύ νέα», έχει πει η Reese σε συνέντευξή της στο InStyle. Και έχει προσθέσει: «Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη. Πραγματικά είναι οκ με αυτήν την κατάσταση. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι εύκολο να είσαι ολόιδια με τη μαμά σου».



Wait! Μπες στην gallery για να δεις κι άλλες φωτογραφίες μαμάς και κόρης και να βεβαιωθείς ότι η ομοιότητά τους… απλά δεν υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ