H συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του και η αποκάλυψη για το Survivor

H συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του και η αποκάλυψη για το Survivor

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια ο διάσημος τραγουδιστής.

Μια μεγάλη συναυλία ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου στις 13 Φεβρουαρίου ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς στο κέντρο της Αθήνας και οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά μετά από καιρό. Ο τραγουδιστής εμφανώς ευδιάθετος μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τα επερχόμενα επαγγελματικά του σχέδια και φυσικά αναφέρθηκε στον αδερφό του, Απόστολο Ρουβά τον οποίο παρακολουθούμε στους δέκτες μας μέσα από το ΣΚΑΙ και το Survivor.

https://www.instagram.com/p/CZhnA55tbjW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να μιλήσει για τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει στην συναυλία ενώ αποκάλυψε το τραγούδι που αφιερώνει στα παιδιά του αλλά και τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.





Η συγκίνηση για τον Απόστολο Ρουβά και η αποκάλυψη για το Survivor

https://www.instagram.com/p/CQaggkqFlQT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Σάκης Ρουβάς μίλησε πρώτη φορά για τον αδελφό του Απόστολο, o oποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor. Πριν λίγες ημέρες ο γνωστός σεφ συμμετείχε σε ένα αγώνισμα στο παιχνίδι επιβίωσης και αφιέρωσε τη νίκη του στον τραγουδιστή.

Όπως σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς, συγκινήθηκε πολύ με όσα είπε ο Απόστολος και τόνισε πως όλο αυτό που βιώνει ο αδελφός του στο Survivor, δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως ζηλεύει πάρα πολύ που τον βλέπει να αγωνίζεται και θα ήθελε να ζήσει κι εκείνος κάποια στιγμή την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Πηγή κεντρικής: @sakisrouvas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: