Survivor: Ευρυδίκη και Αθηνά είναι οι υποψήφιες αλλά το ερωτικό τρίγωνο έγινε viral στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Ευρυδίκη και Αθηνά είναι οι υποψήφιες αλλά το ερωτικό τρίγωνο έγινε viral στο Twitter

Ανατροπή με τη διπλή ψηφοφορία στο Survivor που έφερε ως πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τελικά το σερί νικών έσπασε με τον χειρότερο τρόπο για τους Διάσημους οι οποίοι έχασαν με 10 – 7 τον πρώτο αγώνα ασυλίας και βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν δύο φορές και δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση από το Survivor.

Η ανατρεπτική διπλή ψηφοφορία:

Τη θέση της για μια ακόμα εβδομάδα ξεκαθάρισε η Βρισηίδα Ανδριώτου από τους Διάσημους κερδίζοντας την ατομική ασυλία. Από εκεί και έπειτα, η κάλπη έδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία δεν έκρυψε τη στεναχώρια της αλλά ταυτόχρονα μίλησε και ως μαμά:



«Είναι μία κατάσταση που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Μιλάω σαν μαμά και το μόνο που έχω να πω είναι ότι μου λείπει το παιδί μου», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Στη συνέχεια ο Λιανός κάλεσε τους Διάσημους να ψηφίσουν και δεύτερο συμπαίκτη τους σε μια ψηφοφορία που δεν επέτρεψε στους παίκτες να κάνουν συνεννοήσεις μεταξύ τους και όλοι έδειξαν μια τεράστια αμηχανία. Τελικά η κάλπη έδειξε ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.



Σε αυτή τη φάση οι διάσημοι ψήφισαν συναισθηματικά και λιγότερο αγωνιστικά καθώς υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ευρυδίκη. Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Κωνσταντάρα να σχολιάσει το αποτέλεσμα με τον παρουσιαστή να τονίζει ότι στα λίγα δευτερόλεπτα που είχε στη διάθεσή του για να επιλέξει δεύτερο υποψήφιο θεώρησε ότι η Ευρυδίκη απέναντι στην Αθηνά θα είναι μία δυνατή αντίπαλος. Η ίδια η Ευρυδίκη πάντως έδειξε ξαφνιασμένη μιας και όπως τόνισε δεν έχει δημιουργήσει κόντρες και φέρνει νίκες στην ομάδα της.

Τα στατιστικά των παικτών



Σε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε επίσης τους παίκτες και των δύο ομάδων, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως σε νίκες από τους Διάσημους προηγείται η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη ενώ στο στρατόπεδο των Διασήμων τα πρωτεία συγκεντρώνει σε νίκες ο Άρης Σοϊλέδης, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χωρίς όμως να αποκαλύπτεται το ποσοστό βάσει του συνόλου αγώνων που έχει κάνει ο κάθε παίκτης.



Το ερωτικό τρίγωνο έγινε viral

Και μπορεί οι ψηφοφορίες να απασχόλησαν τους Διάσημους, οι Μαχητές πάντως είχαν να ασχοληθούν με το ερωτικό τρίγωνο που φαίνεται να διαμορφώνεται στην καλύβα τους. Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Τσολάκης, ο πυροσβέστης που «άναψε φωτιές» με το φλερτ του με την Σοφιάνα και την Θωμαή.



Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, πρωταθλήτρια κωπηλασίας κρύωσε μετά τον αγώνα και ο Γιάννης προσφέρθηκε να της δώσει την μπλούζα του. Η Θωμαΐς τόνισε πως είδε το βλέμμα της Σοφιάνας μετά το γεγονός αυτό, το οποίο και αποκάλεσε σχεδόν φονικό εξηγώντας πως έχει ρωτήσει τη Σοφιάνα αν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιάννη και η ίδια το έχει αρνηθεί.



Το Twitter πάντως, είδε τη Σοφιάνα και φοβήθηκε ενώ τα memes ήταν πολλά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter