Η Κατερίνα Καινούργιου νοσταλγεί το πιο αγαπημένο της πρόσωπο με μία συγκινητική αφιέρωση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Καινούργιου νοσταλγεί το πιο αγαπημένο της πρόσωπο με μία συγκινητική αφιέρωση

Το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να αναφέρεται σε πρόσωπα της οικογένειάς της και αυτή τη φορά έκανε μία γλυκιά αναδρομή στο παρελθόν. 

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει συνηθίσει στις αναφορές μέσω social media στα πρόσωπα που βρίσκονται εκτός του επαγγελματικού της κύκλου και είναι τα πιο σημαντικά για εκείνη. Και αυτή τη φορά νοστάλγησε ένα πρόσωπο από την οικογένειά της που δεν βρίσκεται στη ζωή, για το οποίο είχε μιλήσει και στην εκπομπή της Super Κατερίνα στην αρχή της χρονιάς.

papous

Miss you grandpa

Με ένα μικρό throwback στιγμιότυπο, που δείχνει την ίδια στην ηλικία των 4 ετών να κατεβαίνει μία κυλιόμενη σκάλα στο χώρο ενός αεροδρομίου στο εξωτερικό, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε με τον αγαπημένο της παππού που δεν βρίσκεται πια στη ζωή γράφοντας: «Miss you grandpa», καθώς ήταν εκείνος που της κρατούσε τρυφερά το χέρι.


https://www.instagram.com/p/BrVVxJFh4pt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα στις αρχές της χρονιάς η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί ξανά στον αγαπημένο της παππού, δίνοντας μας όμως και άγνωστη λεπτομέρεια για την σχέση που είχε ο πατέρας της μητέρας της, με τον δικό της πατέρα. Αναφερόμενη στα 37 χρόνια γάμου που έκλειναν οι γονείς της στις 6 Ιανουαρίου η Κατερίνα μας αποκάλυψε πως: «Οι γονείς μου έχουν επέτειο σήμερα και μάλιστα όταν παντρεύτηκαν η μαμά μου ήταν ήδη έγκυος σε εμένα. Ο παππούς μου όμως δεν ήθελε καθόλου τον πατέρα μου για γαμπρό του. Μέχρι που και λίγο πριν το τέλος της ζωής του, όταν πια ήταν πολύ άρρωστος με είχε δει μία μέρα, μπερδεύτηκε και μου έλεγε: «Εσύ είσαι ο Δημήτρης, ο Καινούργιος;», δείχνοντας έτσι πόσο τυπικές ήταν οι σχέσεις τους.

Παρόλα αυτά όμως η εγγονή του τον λάτρευε. Η δεύτερη μεγάλη αδυναμία ωστόσο της Κατερίνας, είναι η συνονόματη γιαγιά της, η οποία στην γιορτή της στις 25 Νοεμβρίου της τηλεφώνησε στην εκπομπή για να της δώσει live τις ευχές της κάνοντάς την να συγκινηθεί λέγοντας: «Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου».



Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα είχε αναφερθεί και σε ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς της, αυτή τη φορά στον πατέρα της Δημήτρη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Και μας περιέγραψε το χιούμορ του, όταν βλέποντας έναν γιατρό στο νοσοκομείο, τον θεώρησε ιδανική περίτπωση για να τον γνωρίσει στην κόρη του και να τον κάνει γαμπρό του. Ο μπαμπάς της άλλωστε είναι και η κινητήριος δύναμη της, όπως είχε γράψει σε μία λεζάντα που συνόδευε μία κοινή τους φωτογραφία: «Χωρίς την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη που μου έδωσε ο μπαμπάς μου δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα...Ευχαριστώ μπαμπά μου».


https://www.instagram.com/p/CJhLQgHB1Nl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητείται γαμπρός για την Κατερίνα Καινούργιου - Η πρόταση που της έκανε ο μπαμπάς της

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ponytail queen – Tips & tricks για να κάνεις κι εσύ τέλειες αλογοουρές

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τη μελαγχολία της στο Instagram μετά τον χωρισμό