Οι μαγευτικές διακοπές του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στον Αρκτικό Κύκλο

Νατάσσα Σχοινά
Οι μαγευτικές διακοπές του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στον Αρκτικό Κύκλο

Το ζευγάρι μένει σε ένα igloo και απολαμβάνει το χιονισμένο τοπίο.

Στη λίστα με τους celebrities που έχουν επιλέξει να απολαύσουν τις διακοπές τους στους πιο όμορφους χειμερινούς προορισμούς έρχονται να προστεθούν ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού. Το διάσημο ζευγάρι της showbiz δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ κάθε φορά που εμφανίζεται για την οποιαδήποτε περίσταση στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας στο κοινό πως η σχέση τους βαδίζει με σταθερούς ρυθμούς.

Αυτήν τη φορά, στα σχέδια του ζευγαριού βρέθηκε ένα ταξίδι σε έναν αρκετά μακρινό και χειμερινό προορισμό, οι εικόνες του οποίου γεμίζουν με νοσταλγία και θαυμασμό τα βλέμματα των θεατών. Πού επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους; Στον Αρκτικό Κύκλο!



Το ταξίδι του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στον Αρκτικό Κύκλο

Η Ψαρρού και ο Καράβας έφτασαν στη Λαπωνία και άρχισαν κατευθείαν να κάνουν stories στους λογαριασμούς τους στο Instagram, δείχνοντας στους followers τους το υπέροχο τοπίο που εξερευνούν. Γρήγορα, και οι δύο τράβηξαν βίντεο από το χιονισμένο τοπίο, καθώς επίσης και τα igloo, ένα από τα οποία αποτελεί και τον χώρο διαμονής τους αυτές τις μέρες.




H ανάρτηση της Ψαρρού μόνο με το πάπλωμα

Η Ραφαέλα Ψαρρού έκανε πρώτη ανάρτηση στον προφίλ της ποζάροντας τυλιγμένη μόνο με το πάπλωμα του κρεβατιού, στο κέντρο του περιτριγυρισμένου από τζάμια -για να απολαμβάνεις τη θέα- igloo τους. Ο Καράβας γρήγορα σχολίασε στην αγαπημένη του αφήνοντάς της τρεις καρδούλες. Στο post σχολίασε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, λέγοντας «ζηλεύω καλέ».

karavas psarrou arktiko kuklo4


Η ανάρτηση του Καράβα στα χιόνια

Λίγο μετά την ανάρτηση της Ψαρρού με το πάπλωμα, ακολούθησε και αυτή του Καράβα. Το μοντέλο πόζαρε στα χιόνια φορώντας ένα πανωφόρι με γούνα, χωρίς να μπορεί να κρύψει το χαμόγελο -και το στυλ του-!

https://www.instagram.com/p/CZrGR63M2FZ


Τα Instagram του ζευγαριού γέμισαν με φωτογραφικό υλικό από τις υπέροχες διακοπές τους στον Αρκτικό Κύκλο. Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες λήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Καράβας έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο στη σύζυγό του μετά τον τελικό του GNTM 4

Από το GNTM στο Μανχάταν ο Γιώργος Καράβας! Μας ταξιδεύει με τη Ραφαέλα Ψαρρού στη NY και μας αρέσει

Επιστρέφει η Καγιά στο GNTM; Μάθαμε επιτέλους γιατί ο Καράβας ούρλιαξε στον τελικό για την Κυβέλη