Ο Γιώργος Καράβας έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο στη σύζυγό του μετά τον τελικό του GNTM 4

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιώργος Καράβας έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο στη σύζυγό του μετά τον τελικό του GNTM 4

Ο τελικός του GNTM 4 ανέδειξε μεγάλο νικητή και τον παρουσιαστή του live κομματιού της βραδιάς, τον Γιώργο Καράβα.

Ο Γιώργος Καράβας ανέλαβε την παρουσίαση του live τμήματος του τελικού του GNTM 4. H πρώτη χρονιά χωρίς την Βίκυ Καγιά στο τιμόνι του GNTM, βρήκε τον coach του ριάλιτι στην παρουσίαση της ανακοίνωσης του αποτελέσματος του φετινού τελικού.

Ο Καράβας καλωσόρισε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό και κατόπιν ήταν αυτός που ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.



Η τρυφερή αφιέρωση της Ραφαέλας Ψαρρού

Στο πλευρό του Γιώργου Καράβα και αυτή τη φορά ήταν η Ραφαέλα Ψαρρού, η εδώ και δέκα χρόνια σύζυγος του μοντέλου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Ραφαέλα βρέθηκε στα παρασκήνια του GNTM και έγραψε χαρακτηριστικά κάνοντας πασαρέλα με τον αγαπημένο της:

«G.N.T.M 4 final! @yiorgoskaravas_official πραγματικά υπέρλαμπρος! Σ´αγαπωωω και σε καμαρώνω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα για να έρθει το υπερ- σχόλιο του Καράβα.


https://www.instagram.com/p/CXuRQS0ArQU

«Ότι ειμαι το χρωστάω σε σένα! Σ' αγαπώ», ήταν το σχόλιο του Καράβα και απλά λιώσαμε!

KARAVAS

Από το GNTM στο Μανχάταν ο Γιώργος Καράβας! Μας ταξιδεύει με τη Ραφαέλα Ψαρρού στη NY και μας αρέσει

Ο coach του GNTM γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε αρχικά αθλητική δημοσιογραφία. Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1982, ο 39χρονος Καράβας είναι παντρεμένος από το 2012 με τη τη Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη, η οποία ασχολείται με τον χώρο της ομορφιάς, έχοντας ανοίξει το δικό της nail bar στο Μαρούσι και συγκεκριμένα το «You‘ ve got Nails by RAF».

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο εφτά χρονών και μια κόρη πέντε χρονών. Τα παιδιά του ζευγαριού ονομάζονται Φίλιππος και Καλλιόπη και ο μπαμπάς τους τα έχει κάνει τατουάζ.

Tι είπε ο Καράβας για τον τελικό του GNTM 4;



«Ήταν τέλεια, όλα κύλησαν ομαλά, όλα τα παιδιά έχουν τοπ εκπροσώπηση από γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε αυτές τις δουλειές ισχύει πως πολλές φορές μπορεί να φτάσεις στην πηγή και να μην πιεις νερό. Βέβαια η υπομονή και η επιμονή αξίζουν γιατί τελικά τα πολλά όχι μπορεί να σου φέρουν ένα μεγάλο ναι. Πολλά από αυτά τα παιδιά τα πετυχαίνω και στο σετ και δίνω συμβουλές», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας ενώ κατόπιν έκανε δηλώσεις και για τη Βίκυ Καγιά.

«Την Βίκυ την αγαπώ, είναι λαμπερή παρουσία και εξαιρετική παρουσιάστρια, είναι άνθρωπος της μόδας, είναι εξαίρετη σε αυτό που κάνει, εννοείται πως λείπει», τόνισε ο Καράβας για την Καγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Άρωμα GNTM στο DWTS: Γιώργος Καράβας και Edward Στεργίου μονοπώλησαν το Twitter (photos)

Γιώργο Καράβα είσαι ο cowboy της καρδιάς μας- Η δοκιμασία του GNTM που θα συζητηθεί

Γιώργος Καράβας: Ποζάρει με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, στα backstage του GNTM4 (photos)

MAD VMA 2021: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα έκλεψε τις εντυπώσεις με το μίνι φόρεμά της (photos)