Επιστρέφει η Καγιά στο GNTM; Μάθαμε επιτέλους γιατί ο Καράβας ούρλιαξε στον τελικό για την Κυβέλη

Επιστρέφει η Καγιά στο GNTM; Μάθαμε επιτέλους γιατί ο Καράβας ούρλιαξε στον τελικό για την Κυβέλη

Ο Γιώργος Καράβας απαντάει σε όλα όσα ήθελες να μάθεις για το GNTM.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Γιώργος Καράβας λίγο μετά τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο άνθρωπος που βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού στο Greece’s Next Top Model δε δίστασε να σχολιάσει τα πάντα. Από την κραυγή μόλις αναδείχτηκε νικήτρια η Κυβέλη, μέχρι το πώς θα έβλεπε ένα σενάριο επιστροφής της Βίκυς Καγιά.



Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά

Ο Γιώργος Καράβας που βρέθηκε και στο σπίτι της Βίκυς Καγιά για να γιορτάσουν μαζί την ονομαστική της εορτή, απάντησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο GNTM: «Η Βίκυ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του GNTM, μεγάλο κομμάτι της μόδας, εγχώριας και μη, λαμπερή παρουσιάστρια, έμπειρη, εξαιρετική, κούκλα, πολύ φίλη μου, 15 χρόνια φίλη μου, οπότε εννοείται ότι θα το έβλεπα θετικά». Δεν υπάρχουν πληροφορίες, ωστόσο, που να δηλώνουν ότι η Καγιά έχει στα σχέδιά της την επιστροφή της στο σόου από την επόμενη σεζόν, γιατί αυτό είναι κάτι εξαιρετικά πρόωρο αυτή τη στιγμή.



Βίκυ Καγιά: H αποκάλυψη για την απιστία και το διαζύγιο των γονιών της

Η κραυγή όταν νίκησε η Κυβέλη

Όταν η Κυβέλη αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού, ακούστηκε η κραυγή του Καράβα με το όνομά της. Εκείνος τώρα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Η κραυγή πήγαινε στον νικητή. Δεν πήγαινε στο πρόσωπο. Δηλαδή, οποιοσδήποτε και να κέρδιζε το GNTM, η αντίδρασή μου θα ήταν ακριβώς ίδια. Παρ’ όλα αυτά, η Κυβέλη ήταν ένα εκ των φαβορί. Ok, συγχαρητήρια στο κορίτσι. Σαφέστατα υπήρχαν κάποιοι που το άξιζαν εξίσου. Μα όταν φτάνεις στον τελικό, σε έναν οποιονδήποτε τελικό, είτε αυτός λέγεται GNTM είτε οτιδήποτε άλλο, σίγουρα αξίζεις γιατί έχεις και μία πορεία μέχρι εκεί. Μετά, είναι στις λεπτομέρειες και στο κοινό».

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ανατρεπτική ακόμα και στο πρώτο ποστ στο Instagram η νικήτρια του GNTM 4

Θα τον δούμε στη θέση του κριτή του GNTM;

Το τελευταίο διάστημα, ακούγεται ότι ο Καράβας ενδέχεται να γίνει κριτής στο GNTM. Η απάντησή του αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Εγώ είμαι μέλος μίας παραγωγής και ενός καναλιού, το οποίο ό,τι αποφασίσει εγώ είμαι εκεί για να το πράξω. Από εκεί και πέρα, αν οι ιθύνοντες νομίζουν ότι η θέση μου είναι σωστότερη εκεί, κανένα πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστίνα Μπόμπα: Το σοκ μετά τη γέννηση των διδύμων και η σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη σήμερα

Γη της ελιάς: To κοινό στο Twitter αποκάλυψε ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων

Φινάλε για Κομάντα και Δράκοι: Απαίτηση για δεύτερη σεζόν! Τρένταρε η Βανδή στο φιλί του Μπισμπίκη