Ο Δούκας εκδικείται τον τραυματισμό του Κωνσταντή - Όλοι εναντίον του Ακύλα ακόμη και ο Μελέτης

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δούκας εκδικείται τον τραυματισμό του Κωνσταντή - Όλοι εναντίον του Ακύλα ακόμη και ο Μελέτης

Ο Κωνσταντής είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Όλη η οικογένεια των Σεβαστών ανάστατη, όλο το χωριό σε κρυφή συμμαχία με τον Δούκα. 

Η Μυρσίνη και ο Δούκας αφήνουν πίσω τις κόντρες τους και τρέχουν στο νοσοκομείο μόλις μαθαίνουν την επίθεση κατά του Κωνσταντή. Αυτή η επίθεση αλλάζει όλες τις ισορροπίες και είναι η αρχή του τέλους του Ακύλα. Και για αυτό το τέλος συμμαχούν φίλοι με φίλους και εχθροί με φίλους. Το περιμένατε; Είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών στο Διαφάνι. Σε νοοτροπίες αλλά και σε πράξεις.



Η λαχτάρα για τον Κωνσταντή

Οι θαυμάστριες του Γιάννη Κουκουράκη που υποδύεται τον Κωνσταντή, θα ανησυχήσουν απόψε για την τύχη του. Η δολοφονική επίθεση εναντίον του από ανθρώπους του Ακύλα (ο οποίος μάλιστα κρυφοκοιτά από το αυτοκίνητό του) θα τον φέρει ένα βήμα πριν τον θάνατο. Όλοι μαζί με την Δρόσω πηγαίνουν στο νοσοκομείο, πραγματικά τρομαγμένοι, καθώς η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Η Μυρσίνη ήταν εκείνη που βρήκε αιμόφυρτο το γιό της και ο Δούκας μαζί με την Αντιγόνη πηγαίνουν και εκείνοι δίπλα του. Όλη η οικογένεια Σεβαστού, για πρώτη φορά μαζί. Δεν είναι η ώρα για συζυγικούς καβγάδες, ούτε για κόντρες των παιδιών με τους γονείς τους.


https://www.instagram.com/p/CZrMTKHrlRX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νικηφόρος εκμηστηρεύεται πως κύριος ύποπτος για αυτή την επίθεση είναι ο Ακύλας και η Μυρσίνη μετά το πρώτο σοκ, μαθαίνοντας πως ο γιος της είχε κρυφή σχέση με την σύζυγό του, αποφασίζει να απειλήσει ανοιχτά τη Ζωή. Είναι η μόνη όμως που δεν έχει ευθύνη.


https://www.instagram.com/p/CZIDhqvrSIR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κωνσταντής θα καταφέρει να βγει νικητής. Ο χαμένος της υπόθεσης είναι φυσικά ο Ακύλας. Γιατί τους βρίσκει όλους εναντίον του και αυτή τη φορά δεν είναι εύκολο να γλιτώσει. Ούτε ο πιστός του Μελέτης που του ρίχνει ευθύνες για τον τραυματισμό του ξάδελφου του, ούτε καν η Αιμιλία, η μόνη που πάντα τον υπερασπίζονταν.

aimilios xeilakis

Όλα είναι μονόδρομος. Και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κάτι που δεν το περιμέναμε ποτέ να συμβεί. Ούτε στην πιο τρελή φαντασία των σεναριογράφων της σειράς, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη. Γιατί θα δούμε, την μεγάλη συμμαχία του Μελέτη μαζί με τον Ζάχο για να τιμωρήσουν τον Ακύλα. Όπως και την συμμαχία των κατοίκων του Διαφανίου με τον Δούκα για να γλιτώσουν από την μανία του Ακύλα που θέλει να τους καταστρέψει. Απίστευτο και όμως αληθινό!

*Η σειρά από σήμερα θα μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 22.15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Η «βόμβα» της Ζωής για την Κορίνα και το μέλλον του Ακύλα - Η αλλαγή του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει εκδίκηση και η Ρένα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για τον Σέργιο

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαμά θα γίνει η Ελένη ενώ ο Λάμπρος κινδυνεύει - Η νέα είσοδος στο Διαφάνι