Ο 18χρονος γιος του Ryan Phillippe και της Reese Witherspoon είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Νατάσσα Σχοινά
Ο 18χρονος γιος του Ryan Phillippe και της Reese Witherspoon είναι ίδιος ο μπαμπάς του
Οι νέες φωτογραφίες μπαμπά και γιου δείχνουν τη μεγάλη ομοιότητά τους.

Ο Ryan Philippe και η Reese Witherspoon, στις αρχές των 00s, συγκαταλέγονταν στα πιο hot ζευγάρια του Hollywood. Πολλοί τότε πίστευαν πως οι ηθοποιοί ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Cruel Intentions», όμως, σε συνέντευξή της στον Andy Cohen το 2015, η σταρ αποκάλυψε πως έμεναν ήδη έναν χρόνο μαζί όταν ο «Sebastian» και η «Annette» ήρθαν κοντά.

Ο Philippe και η Witherspoon αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν τον Ιούνιο του 1999 ζώντας μαζί τρελά ερωτευμένοι για επτά χρόνια και αποκτώντας δύο παιδιά, την 21χρονη Ava και τον 18χρονο Deacon. Ώσπου, το 2006, η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω «αγεφύρωτων διαφορών». Το πρώην ζευγάρι έχει πια εξαιρετικές σχέσεις και, τώρα, το θέμα είναι η απίστευτη ομοιότητα που έχουν με τα παιδιά τους. H Ava είναι ίδια η Reese και ο Deacon ίδιος ο Ryan. Ειδικά οι πρόσφατες φωτογραφίες μπαμπά και γιου αφήνουν τους φανς του με ανοιχτό το στόμα, αφού ο Phillipee Jr. είναι σαν να βλέπεις τον μπαμπά του στα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο.




Ο Ryan Phillippe και ο Deacon κάνουν μαζί jogging

Ο Ryan και ο Deacon εθεάθησαν στο Los Angeles τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου. Μπαμπάς και γιος έκαναν μαζί jogging με τον 18χρονο μουσικό να έχει φορέσει ένα λευκό T-shirt και τον 47χρονο ηθοποιό να έχει επιλέξει ένα αμάνικο αθλητικό top. Κάτω από το καπέλο του νεαρού, το πρόσωπό του αποκάλυπτε την τεράστια ομοιότητα που έχει με τον μπαμπά του στα νιάτα του.

https://www.instagram.com/p/CZs5O8KLzyG

Εδώ, o Ryan το 1999 σε συνέντευξη για το «Cruel Intentions»:




Παλαιότερη κοινή τους φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/CPMI_3ThEwi


Η Ava Phillippe είναι ίδια η Reese

Την ώρα που ο Deacon είναι σαν ένα αντίγραφο του Ryan, η Ava (Elizabeth) Phillippe είναι ίδια η Reese. Η 21χρονη Ava, που πήρε το όνομά της από την Ava Gardner γιατί ήταν «η μοναδική γυναίκα που μπορούσε να ‘σπάσει’ τον Sinatra», όπως έχει πει η μαμά της, είναι φοιτήτρια στο UC Berkley ενώ, παράλληλα, είναι και καλλιτέχνης έχοντας προσθέσει αρκετά γλυπτά, πίνακες και φωτογραφίες στο βιογραφικό της.

https://www.instagram.com/p/CSQJeIvnF9s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «That’s Not My Name» challenge έχει τρελάνει το Instagram… and we can’t get enough!

Δεν τις ξεχωρίζεις! Η Reese Witherspoon μοιάζει με την κόρη της σαν δυο σταγόνες νερό (photo)

Κατηγορούν τη Reese Witherspoon για υπερβολικό ρετούς – Τα σχόλια και η απάντηση (photo)