Ο Pete Davidson επισημοποίησε τη σχέση με την Kim Kardashian με μια ατάκα

Ιωάννα Τζανή
Ο Pete Davidson επισημοποίησε τη σχέση με την Kim Kardashian με μια ατάκα

Για πρώτη φορά από τον περασμένο Οκτώβριο που έγινε γνωστή η σχέση τους, αφού φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε ένα λούνα παρκ.

Επιτέλους, η σχέση του Pete Davidson και της Kim Kardashian γίνεται... επίσημη, αφού ο ηθοποιός αναφέθηκε σε εκείνη αποκαλώντας την «κοπέλα» του.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στον Kay Adams, ο 28χρονος μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι αδιαμφισβήτητο ότι βρίσκεται στο προσκήνιο.

kim kanye4

Kanye West: «Δεν θέλω να σκοτώσω την Kim Kardashian»

Η χαρακτηριστική ατάκα του Pete Davidson

«Λοιπόν, δεν έχω Instagram, Twitter ή κάτι τέτοιο. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μου το περνάω μπαίνοντας σε αυτοκίνητα και πηγαίνοντας σε γυρίσματα. Ή, αν είμαι μακριά, κάνω παρέα με τους φίλους μου ή χαλαρώνω με την κοπέλα μου μέσα. Άρα δεν κάνω πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Pete Davidson, αναφερόμενος στην Kim Kardashian στο σημείο που λέει «κοπέλα».


https://www.instagram.com/p/CZSRYH-pmGJ

Σημειώνοντας ότι το ενδιαφέρον των θαυμαστών για τη ζωή του είχε ουσιαστικά «μηδενικό» αντίκτυπο στην καθημερινότητά του, ο διάσημος κωμικός πρόσθεσε: «Μια φορά στο τόσο, κάποιος θα σου φωνάξει κάτι ή μπορεί να είναι δύσκολο να πάρεις Dunkin' Donuts. Αλλά εκτός από αυτό, είναι πολύ ωραία. Δεν είναι απαίσιο. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο».

Το love story Kardashian - Davidson

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson πρωταγωνίστησαν στα πρωτοσέλιδα για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η 41χρονη παρουσίασε ένα επεισόδιο του Saturday Night Live και οι δυο τους έδωσαν ένα φιλί στην κάμερα για χάρη ενός σκετς όπου υποδύθηκαν το ζευγάρι της Disney, Jasmine και Aladdin.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, οι δυο τους πυροδότησαν τις φήμες για ειδύλλιο όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε ένα λούνα παρκ στη Νότια Καλιφόρνια. Το ζευγάρι ήταν παρέα με την Kourtney Kardashian και τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker, τον οποίο γνωρίζει ο Pete Davidson μέσω του κοινού τους φίλου Machine Gun Kelly.

Από τότε, ο ηθοποιός και η επιχειρηματίας έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, όπως το ταξίδι τους στο Palm Springs της Καλιφόρνια, όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Pete Davidson τον Νοέμβριο.



Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του μετά την Πρωτοχρονιά στις Μπαχάμες. Εκεί, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν ευδιάθετοι με ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους, ενώ βρίσκονταν σε μια αποβάθρα στην τροπική περιοχή.

Τον Ιανουάριο, μια πηγή είπε στο αμερικανικό PEOPLE ότι το ειδύλλιο της Kardashian με τον Davidson είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται εν μέσω του διαζυγίου της με τον Kanye West. Να σου θυμίσουμε ότι η επιχρειρηματίας υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από σχεδόν 7 χρόνια γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Pete Davidson ψάχνει σπίτι για την Kim και η Julia Fox θέλει να γίνει η νέα Kardashian!

Τρελάθηκε από τη ζήλια της η Kim - Η Miley φλέρταρε τον Pete και κέρδισε ένα μεγάλο unfollow