Τρελάθηκε από τη ζήλια της η Kim - Η Miley φλέρταρε τον Pete και κέρδισε ένα μεγάλο unfollow

Τρελάθηκε από τη ζήλια της η Kim - Η Miley φλέρταρε τον Pete και κέρδισε ένα μεγάλο unfollow

Ποιος είδε την Kim και δεν τη φοβήθηκε με αυτά που είδε στην τηλεόραση!

Ένα δράμα μεταξύ των τριών διάσημων προσωπικοτήτων της διεθνούς showbiz φαίνεται πως εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες και αφορμή αποτέλεσε η κλασική, «δοκιμασμένη»… ζήλια! Πριν μερικές ημέρες, η Miley Cyrus και ο Pete Davidson έγιναν οικοδεσπότες του ειδικού επεισοδίου για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Μαϊάμι. Όλα καλά μέχρι εδώ, οι δυο σταρ ανέλαβαν τα ηνία για να διασκεδάσουν τον κόσμο, ώσπου κάτι άλλο συνέβη.

Η Cyrus άρχισε να γίνεται πιο διαχυτική με τον Davidson την ώρα που η κάμερα, μάλιστα, το μετέδιδε παντού! Ενδεχομένως όλο αυτό να ήταν στημένο και μέσα στο παιχνίδι της εκπομπής, όμως, κάποιος άλλος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα και δεν είχε καθόλου καλή γνώμη: η Kim Kardashian.



Έξαλλη η Kim Kardashian με τη Miley Cyrus

Η Kim Kardashian τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με τον Pete Davidson. Ο κωμικός είναι ο άνθρωπος στον οποίο η σταρ βρήκε παρηγοριά μετά το διαζύγιό της με τον Ye West. Έχουν κυκλοφορήσει, μάλιστα, πολλές φωτογραφίες που δείχνουν το ζευγάρι σε τρυφερά τετ-α-τετ και όλοι έχουν καταλάβει ότι υπάρχει έρωτας και ενθουσιασμός.

Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;

Μπορείς να φανταστείς, λοιπόν, ότι η Kim δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη με τα όσα είδε στην τηλεόραση και η Miley που φλέρταρε τον Pete μάλλον μπήκε στη μαύρη της λίστα. Ή, αν μη τι άλλο, σε αυτή με τους ανθρώπους που δεν ακολουθεί στο Instagram. Ooops!



Η Miley στο σπίτι του Pete

Αν πιστεύεις ότι το unfollow ήταν τυχαίο, λάβε υπόψιν σου ότι η Kim ακολουθούσε τη Miley μέχρι και πριν το σόου και την έκανε unfollow μόλις προβλήθηκε το επεισόδιο. Ποιος ξέρει, ίσως ακούγοντάς τη να τραγουδάει το «It Should Have Been Me» -«Θα έπρεπε να ήμουν εγώ»- (στη θέση της Kim), δεν μπόρεσε να το δει καθόλου ως αστείο και είπε να πράξει αναλόγως. Ενδεχομένως, βέβαια, να συνέβαλε και το γεγονός ότι η Miley εθεάθη, σύμφωνα με το Page Six, στο σπίτι του Davidson στο Staten Island, εκεί, δηλαδή, που ήταν η Kim τον Δεκέμβριο.



Γενικά, καλή επιτυχία στη Miley να προσπαθήσει να εξηγήσει στην Kim ότι όλο αυτό είναι μία παρεξήγηση. Η Kim και ο Pete, πάντως, φαίνεται πως είναι μια χαρά μεταξύ τους. Πήγαν και διακοπές στις Μπαχάμες!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σίσσυ θα είναι γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Ο Πρίγκιπας Κάρολος κάνει την έκπληξη και μιλά για τον γιο του Harry για πρώτη φορά μετά το Μegxit

Δανάη Μπάρκα: Έκλαιγε η γιαγιά της που είχε μέρες να τη δει - Η συγκινητική αναφορά στον παππού της