MasterChef: Το Twitter έβγαλε ήδη τον νικητή του διαγωνισμού - Η Μαργαρίτα Νικολαίδη επιστρέφει

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το Twitter έβγαλε ήδη τον νικητή του διαγωνισμού - Η Μαργαρίτα Νικολαίδη επιστρέφει

Ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη Πάνος, ο Τζόναθαν, ο Χριστόφορος και ο Νίκος για τέσσερις διαφορετικούς λόγους έγιναν ήδη οι αγαπημένοι του κοινού, μόλις ολοκληρώθηκαν τα bootcamps. 

Αρκετοί τηλεθεατές μπορεί να παραπονέθηκαν για την μεγάλη διάρκεια των φετινών bootcamps, του έκτου κατά σειρά κύκλου του MasterChef, αλλά φάνηκε πως αποζημιώθηκαν από το αποτέλεσμα. Ήδη διέκριναν εκείνους που έχουν ταλέντο, αυτούς που έχουν χιούμορ, το φαβορί για τη νίκη, τον ωραίο αλλά γκαφατζή, αλλά και τον υποψήφιο για πολλά...memes. Πάνος, Τζόναθαν, Χριστόφορος και Νίκος για τέσσερις διαφορετικούς λόγους ήταν από τους πρωταγωνιστές. Και περιμένουν με αγωνία, την μεγάλη επιστροφή της Μαργαρίτας Νικολαίδη στον διαγωνισμό.


https://www.instagram.com/p/CZui6FFqNEh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το fair play που χειροκρότησαν οι κριτές

Με τις φετινές αλλαγές στην διαδικασία των bootcamps, εκτός από τους τρείς παίκτες που πήραν το golden pin από τις οντισιόν και ήδη μπήκαν στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού, εκείνοι που είχαν πάρει τα τρία πολυπόθητα «ναι» είχαν ένα πλεονέκτημα να διαλέξουν τα υλικά και άλλοι να διαλέξουν αντίπαλο. Το fair play της βραδιάς που μάλιστα επικροτήθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ανήκει στον Γιώργο ο οποίος ενώ ήταν εκείνος που είχε στο πάντρι το πλεονέκτημα του πρώτου υλικού, επέλεξε και υλικά για να βοηθήσει τον αντίπαλό του Τζόναθαν, ο οποίος και τελικά πήρε την άσπρη ποδιά και κέρδισε την είσοδο στο σπίτι. Με μία μάλιστα ιδιαίτερη συνταγή, αλμυρή σούπα με φουντούκι.



Ο Τζόναθαν ο οποίος θυμίζει τον περσινό αγαπημένο μας Τζιοβάννι, όχι μόνο στα χαρακτηριστικά, αλλά και στο μεγάλο ταλέντο, έχει γίνει ο αγαπημένος του κοινού για την προσωπικότητά του. Και όχι απλά είναι φαβορί, αλλά ο νικητής όπως πιστεύουν αρκετοί.



Αγαπάμε Άκη Πετρετζίκη και λόγω εκείνου αγαπάμε και τον φετινό σωσία του στον διαγωνισμό, τον Πάνο. Ο οποίος με το σπαθί του πέρασε στο σπίτι, ακούγοντας κολακευτικά σχόλια από τους κριτές, που θεωρούν πως με λίγη προσπάθεια θα καταφέρει ακόμη και να πάρει τη νίκη και να δικαιώσει τον τίτλο του copy paste Άκη Πετρετζίκη. Πάντως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που τον τρόλαρε κανονικά, μπερδεύτηκε προς στιγμήν, όταν ο Πάνος του είπε πως μοιάζει και με τον Γιώργο Σαμπάνη.


https://www.instagram.com/p/CZuwBgYKQ3t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νίκος με το χιούμορ του, έγινε μεμιάς ο λατρεμένος του Twitter, που ήδη σχεδιάζει τα memes του, ενώ ο Χριστόφορος, αν και αρκετά γκαφατζής και χαλαρός Θεσσαλονικιός, πήρε και εκείνος το πράσινο φως για να μπει στο σπίτι. Οι χρήστες στα social media του έδωσαν ήδη τον τίτλο του πιο γοητευτικού.

oraios

Ο ίδιος πάντως ζήτησε βοήθεια από κομμωτές όταν μπει στο σπίτι, γιατί θέλει να φροντίζει τα μαλλιά του. Και ακόμη και το επίσημο προφίλ του Masterchef στο Twitter μεσολάβησε στο...γειτονικό πρόγραμμα του καναλιού για να εξυπηρετήσει τον νέο παίκτη.

gntm xristoforos

Η...σουσουράδα του διαγωνισμού είναι πλέον η Καλλιόπη, η οποία με το γλυκό που έφτιαξε από βανίλια, γλύκανε τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος δεν άφησε να μείνει ούτε μία μπουκιά για τους άλλους δύο κριτές και έτρωγε στα κρυφά. Αλλά το κοινό τον εντόπισε αμέσως. Σούζη, τρώς. Και ψεύδεσαι και τρώς.



Και λίγο πριν οι 24 μπουν στο σπίτι του Masterchef και ενώ ήδη είχαν επιλεχθεί 19 παίκτες, οι κριτές είχαν μία έκπληξη για εκείνους που μαγείρεψαν πολύ καλά, αλλά στάθηκαν άτυχοι γιατί ο αντίπαλος ήταν λίγο καλύτερος. Έτσι δόθηκαν πέντε άσπρες ποδιές απευθείας, αφήνοντάς τους έκπληκτους. Τώρα μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη αλλά και ενδιαφέρουσα φάση του διαγωνισμού. Και την Δευτέρα έχουμε την πρώτη αναμέτρηση με το πρώτο mystery box της χρονιάς και την μεγάλη είσοδο στο παιχνίδι της περσινής νικήτριας, Μαργαρίτας Νικολαίδη, η οποία είναι ανάμεσα στους έξι κύκλους του μαγειρικού διαγωνισμού και η πιο αγαπημένη του κοινού και των κριτών.



Γνωρίστε και τους 24 παίκτες για τους οποίους θα συζητάμε από την επόμενη εβδομάδα.


https://www.instagram.com/p/CZu82n5K6ZS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Masterchef: Bρέθηκε ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη - Η ακτινογραφία στα...κόκκαλα και οι πρώτες ζήλιες

MasterChef: Τα... πόδια της Φαίης Σκορδά ο Σωτήρης Κοντιζάς και τα απίστευτα memes στο Twitter

Masterchef: H μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό και τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών