Masterchef: H μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό και τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Masterchef: H μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό και τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Masterchef 6 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στο «Breakfαst@Star» για όλους και για όλα.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Ελληνικού Masterchef, οι 3 κριτές (Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης) καθώς και η περσινή νικήτρια, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έκαναν μερικές αποκαλύψεις στην εκπομπή «Βreakfast@Star». Το reality μαγειρικής επιστρέφει απόψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του STAR, με τους fans να ανυπομονούν να δουν τα πρώτα επεισόδια από τις οντισιόν των φετινών διαγωνιζομένων.



Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Για μένα ο Τζιοβάνι έπρεπε να είναι ο νικητής»

Η περσινή νικήτρια του Masterchef ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star» όπου ανέφερε τι άλλαξε στη ζωή της μετά την νίκη της στον μαγερικό διαγωνισμό. Η Μαργαρίτα είπε πως ξεπέρασε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του Masterchef ενώ τόνισε πως η μόνη ουσιαστική διαφορά μετά το παιχνίδι είναι η αναγνωρισιμότητα. Η σεφ θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά που συμμετέχουν στο reality λέγοντας: «Θα συμβούλευα τα νέα παιδιά να το ζήσουν όσο πιο πολύ μπορούν. Να μην προσπαθήσουν να αλλάξουν τον χαρακτήρα τους, να δείξουν κάτι ψεύτικο για να φανούν ότι είναι καλοί αλλά να είναι ο χαρακτήρας τους ο αληθινός και όλα θα πάνε τέλεια».



«Η αγάπη του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο» συμπλήρωσε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη η οποία μέχρι και σήμερα συγκινείται με την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η νικήτρια του Masterchef είπε πως μάλλον θα παντρευτεί τον σύντροφό της Χρήστο Καλομοίρη εντός του 2022. Σε ερώτηση των παρουσιαστών του «Βreakfast@Star» η Μαργαρίτα αποκάλυψε ότι κατά τη γνώμη της νικητής του περσινού Masterchef έπρεπε να είναι ο Τζιοβάνι, λόγω της εξέλιξής του κατά τη διάρκεια του reality μαγειρικής.

Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης έκαναν μια μεγάλη αποκάλυψη για το Masterchef 6

Οι κριτές του Masterchef ανυπομονούν για την πρεμιέρα όπως και το τηλεοπτικό κοινό. Όση ώρα μιλούσαν στο «Breakast@Star» για τον φετινό κύκλο, δεν δίστασαν να κάνουν μια μεγάλη αποκάλυψη, αναφέροντας ότι 3 παίκτες από τις οντισιόν θα βρεθούν αυτομάτως στο σπίτι του Masterchef. Κάθε κριτής θα έχει το δικαίωμα να στείλει τον μάγειρα της επιλογής του στην τελική 20αδα, δίνοντάς του το χρυσό pin, γεγονός που ανατρέπει όλα όσα ξέραμε μέχρι και σήμερα για τον μαγειρικό διαγωνισμό.



Τι θα γίνει φέτος με τα ταξίδια στο Masterchef

Οι κριτές ανέφεραν ότι οι παίκτες αξίζει να χαρούν τις δοκιμασίες και τα ενδιάμεσα ταξίδια που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του reality μαγειρικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναπόλησε μερικά από τα ταξίδια που έχουν κάνει σε προηγούμενους κύκλους (Λονδίνο, Ιταλία κ.ά) ωστόσο δεν ανέφερε αν θα βρεθούν και φέτος εκτός συνόρων με τους παίκτες του Masterchef για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Πηγή κεντρικής: @masterchefgr

krites margarita

Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Queen.gr: «Τα χρήματα από το έπαθλο του Masterchef τα ξοδεύω στο delivery»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5 παίκτες του MasterChef μιλούν στο Queen.gr για τις στιγμές που δεν ξεχάσουν από τον διαγωνισμό

Λίγο πριν το MasterChef 6: Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 μας συστήνει τον αδερφό του