H Rosie Huntington-Whiteley αποκάλυψε το όνομα της κόρης της- Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Rosie Huntington-Whiteley αποκάλυψε το όνομα της κόρης της- Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το μοντέλο και ο σύζυγός της, Jason Statham μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγα 24ωρα η είδηση για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Rosie Huntington-Whiteley και του Jason Statham ωστόσο οι ίδιοι δεν είχαν επιβεβαιώσει μέχρι τώρα το ευτυχές γεγονός. Το διάσημο μοντέλο και ο ηθοποιός έχουν ήδη έναν γιο, τον 4χρονο Jack Statham, με τον ερχομό της κόρης τους να ολοκληρώνει την ευτυχία τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, το μοντέλο γέννησε στο Λονδίνο όπως επιβεβαίωσε αργότερα συγγενής του ζευγαριού στην Βρετανική εφημερίδα.

To 34χρονο μοντέλο μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους όπως και την ημερομηνία γέννησής του. Η Rosie Huntington-Whiteley έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 2 Φεβρουαρίου 2022, μια άκρως αξιομνημόνευτη ημερομηνία.

https://www.instagram.com/p/CZEgzgUMh_9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H πρώτη φωτογραφία της κόρης τους- Το όνομα που θα πάρει το μωρό

Σύμφωνα με τη λεζάντα της ανάρτησης της Huntington-Whiteley, το όνομα που θα λάβει το μωρό είναι Isabella James Statham. followers του μοντέλου φαίνεται πως δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο όνομα, χαρίζοντας περισσότερα από 585.000 likes στο post της. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο το μωρό βρίσκεται μέσα στην λευκή κούνια της, με το μικρό της χεράκι να κλέβει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CZuKmJXsdku/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Rosie είχε ανακοινώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της τον περασμένο Αύγουστο ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram που έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλιά. «Γύρος δεύτερος» είχε γράψει στη λεζάντα. Η Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham είναι ζευγάρι από το 2010 ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2016. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα και κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή.

https://www.instagram.com/p/B-s-7vIH6Nr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: