Rosie Huntington-Whiteley: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με τον πιο στυλάτο τρόπο

Sabine Camhi
Rosie Huntington-Whiteley: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με τον πιο στυλάτο τρόπο

Το μοντέλο περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ηθοποιό Jason Statham!

Στις 19 Αυγούστου, η Rosie Huntington-Whiteley ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της Jason Statham περιμένουν το δεύτερό τους παιδί. (Η Rosie έχει ήδη ένα παιδί με τον επί χρόνια σύντροφό της, τον 4χρονο Jack). Εκ πρώτης όψης φαινόταν να είναι ακόμα ένα καρουζέλ από στιγμιότυπα μέσα στη μινιμαλιστική γκαρνταρόμπα της Rosie Huntington-Whiteley, όμως στην τελευταία φωτογραφία επεφύλασσε μια έκπληξη για τους 13,2 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram: μια φουσκωμένη κοιλίτσα. «Τα-ντα! Γύρος δεύτερος» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες πoια είναι τα αγαπημένα ρούχα εγκυμοσύνης των πιο κομψών celebrities

Τι φόρεσε για την αποκάλυψη:

Συνήθως, είναι λογικό να πιστεύει κανείς πως ένα maternity outfit θα περιλάμβανε ένα αεράτο φόρεμα ή ένα παντελόνι με λάστιχο στην μέση. Αυτό δεν ισχύει όμως για την Huntington-Whiteley. Το 34χρονο μοντέλο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ποζάροντας με ένα midi body con κρεμ πλεκτό φόρεμα από το Ρωσικό brand Bazilika και ένα ζευγάρι πλεκτά mules σε καφέ χρώμα από τη δική της συνεργασία με την Gia Borghini. Η Rosie ολοκλήρωσε το σύνολό της με διαμαντένια σκουλαρίκια από την Jessica McCormack και ένα χρυσό κολιέ από την ίδια σχεδιάστρια.



Τα άλλα σύνολα που εμφανίζονται στην ανάρτησή της περιλαμβάνουν μεταξωτά κομμάτια από το μινιμαλιστικό brand Totême, μια μαύρη Hermès Birkin τσάντα, ολόσωμες φόρμες Zara και ένα φαρδύ λευκό μπλουζάκι The Row. Φυσικά, είδαμε και την καπιτονέ τσάντα του οίκου Bottega Veneta – ένα αξεσουάρ που εμφανίζεται πολύ συχνά στις αναρτήσεις του μοντέλου.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις την νέα ανάρτηση της Rosie Huntington-Whiteley.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @rosiehw