Το σχόλιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την απιστία αξίζει χειροκρότημα

Το σχόλιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την απιστία αξίζει χειροκρότημα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο δημιουργός ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο και έδωσε τη δική του εξήγηση για την απιστία.

Από τη δεκαετία των 90s, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους και γοητευτικούς ηθοποιούς της Ελλάδας. Ο γυναικείος πληθυσμός ήταν ανέκαθεν φανερά ενθουσιασμένος μαζί του. Ήδη από την εποχή που έπαιζε στη σειρά «Οι Φρουροί της Αχαΐας», το παιδί με το μελαγχολικό βλέμμα δεν μπορούσε να ξεχαστεί εύκολα.

Η πραγματική επιτυχία, ωστόσο, ήρθε από το 1999 και μετά, που ο Παπακαλιάτης αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να φτιάχνει τις δικές του παραγωγές, ξεκινώντας με το σενάριο για το «Η ζωή μας μια βόλτα». Έκτοτε, ό,τι παραγωγές έχει κυκλοφορήσει έχουν τοποθετήσει το δικό τους λιθαράκι στην εγκαθίδρυση του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου ως έναν από τους πιο σέξι άντρες της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CYwptJysNGg

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Love Radio

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στο Love Radio και μίλησε για το πώς βλέπει την ψυχή, καθώς και για το γεγονός ότι πιστεύει πολύ στην ψυχοθεραπεία.

«Η ψυχή είναι ένα όργανο και ίσως από τα πιο σημαντικά, οπότε, όταν βλέπεις ότι από κάτι μπορεί να πάσχει αυτό το όργανο, καλό είναι να πας σε έναν σωστό ειδικό να σε βοηθήσει. Έχω κάνει χρόνια (ψυχοθεραπεία)», είπε.



Ποια είναι η γνώμη του για την απιστία

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για την απιστία. Ο δημιουργός εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το θέμα, δίνοντας, παράλληλα, τη δική του εξήγηση σχετικά με τον λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι κάποιος οδηγείται εκεί.

«Η γνώμη μου για την απιστία δεν είναι και η καλύτερη. Δεν είναι κάτι που τα πάω καλά. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που έχω υποστεί, αλλά δεν είναι κάτι που κάνω. Δεν το συγχωρώ καθόλου. Πιστεύω ότι η απιστία έχει να κάνει και με κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει στη ζωή του και πληγώνει κόσμο», σχολίασε.

https://www.instagram.com/p/CY9jw9LMG1Q

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά «Ο Δάσκαλος» μέσα στον Απρίλιο. Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του Παπακαλιάτη στο Instagram @christopherpapakaliatis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα γυρίσματα της σειράς «Ο Δάσκαλος» - Νέος ηθοποιός έκπληξη στη σειρά

Χρόνια πολλά Χριστόφορε! Ο Παπακαλιάτης γιορτάζει και επιστρέφει επιτέλους στην τηλεόραση

Χριστόφορε λείπεις: 5 λόγοι που περιμένουμε πώς και πώς τον Δάσκαλο του Παπακαλιάτη