H Ashley Graham ποζάρει με τους δίδυμους γιους της και αποκαλύπτει το όνοματά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Ashley Graham ποζάρει με τους δίδυμους γιους της και αποκαλύπτει το όνοματά τους

Το διάσημο plus size μοντέλο μοιράστηκε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Η Ashley Graham διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους αφού στις 7 Ιανουαρίου 2022 έφερε στον κόσμο τα δίδυμα που κυοφορούσε, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Justin Ervin. «Ο Justin κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως τα αγοράκια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα στο σπίτι. Είναι χαρούμενα και υγιή», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η περήφανη μαμά τριών πλέον αγοριών.

Το μοντέλο ήταν ιδιαίτερα ενεργό στα social media κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της και δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαρε στον φακό με φουσκωμένη κοιλιά. Aυτή τη φορά, η 34χρονη Graham μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με τα δίδυμα μετά τη γέννα και αποκάλυψε τα ονομάτα τους.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ashley Graham με τα δίδυμα

https://www.instagram.com/p/CZzcCcXl5sH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ashley Graham, κάθεται σε ένα καναπέ ενώ έχει αγκαλιά το ένα μωράκι της και θηλάζει το άλλο. «Malachi & Roman» έγραψε χαρακτηριστικά η Ashley Graham στη λεζάντα της φωτογραφίας, αποκαλύπτοντας τα ονόματα των γιων της. «Τα αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννας και της λοχείας» συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο. Η Αshley Graham έχει αποκτήσει έναν 2χρονο γιο με τον σύζυγό της, Justin Ervin, τον Isaac που είχε γεννηθεί στις αρχές του 2020.

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα τον περασμένο Σεπτέμβρη με το μοντέλο να μοιράζεται μια φωτογραφία της με την φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Aυτός ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλες απώλειες, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας», είχε γράψει η Ashley στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: ashleygraham



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: