Survivor: Η ώρα της Κάτιας - Απίθανα σχόλια λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή

Ιωάννα Τζανή
Survivor: Η ώρα της Κάτιας - Απίθανα σχόλια λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή

Η Κάτια Ταραμπάνκο ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback στο Survivor και το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορεί να περιμένει!

Το ζητήσατε, το απαιτήσατε και ο Ατζούν το έκανε πράξη! Η Κάτια Τραμπάνκο επιστρέφει απόψε (12/2) στο πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο, που δεν είναι άλλο από το Survivor, έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα και να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό.

Το μοντέλο που αγαπήθηκε στο περσινό Survivor περισσότερο από κάθε άλλη παίκτρια, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ρισκάρει για ακόμη μία φορά και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστεί με την ομάδα των Διασήμων.

labros konstantaras apoxorisi

Survivor: Διπλό πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση του Λάμπρου και την είσοδο της Κάτιας

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρωταγωνιστεί στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor και ήδη έχει γίνει η πιο πολυσυζητημένη παίκτριά του, με το όνομά της να φιγουράρει παντού στα social media και να έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του κοινού.


https://www.instagram.com/p/CVx9xoesVji

Οι χρήστες στο Twitter μάς έδωσαν να καταλάβουμε πολύ καλά ότι η επιστροφή της Κάτιας στο ριάλιτι επιβίωσης είναι κάτι που τους έχει ενθουσιάσει και η είσοδός της ενδεχομένως να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Το «χρυσό» deal της Κάτιας με την Acun Medya

Πριν πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση που της έγινε από την Acun Medya να μπει στο φετινό Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο διαπραγματεύτηκε αρκετά τις οικονομικές απολαβές που θα έχει από την είσοδό της στο παιχνίδι, με το μοντέλο να απαιτεί - δικαίως - περισσότερα χρήματα απ' όσα είχε συμφωνήσει πέρσι.

Σύμφωνα με το Πρωινό, η Κάτια συμφώνησε με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζακι να λαμβάνει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.



Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο απ' όσα έχουμε μάθει μέχρι σήμερα να παίρνουν οι παίκτες των Διασήμων, ωστόσο το μοντέλο έκανε αυτή τη συμφωνία καθώς με τη συμμετοχή της στο Survivor θέτει για ακόμη μία φορά την υγεία της σε κίνδυνο.

Να σου θυμίσουμε ότι πέρσι η Κάτια αποχώρησε οικειοθελώς μετά τον πρώτο μήνα λόγω εξάντλησης του οργανισμού της και ενός αυτοάνοσου που την ταλαιπωρούσε.

Οι όροι που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο της Κάτιας

Η παίκτρια του Survivor, εκτός από το υπέρογκο ποσό που ζήτησε για να μπει στο παιχνίδι, έθεσε και κάποιους όρους, τους οποίους αποκάλυψε χθες (11/2) το Πρωινό.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Κάτια Ταραμπάνκο δε δεσμεύεται από κάποια ρήτρα αποχώρησης αν κάποια στιγμή ζητήσει να αποχωρήσει, σε αντίθεση με άλλους παίκτες του ριάλιτι που μπορεί να χρειαστεί να αποζημιώσουν την παραγωγή για την οικειοθελή αποχώρησή τους.



Επίσης, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποχωρήσει από το Survivor με εντολή γιατρού, θα λάβει συνολικά τον μηνιαίο μισθό της, ενώ το συμβόλαιό της περιλαμβάνει και option για μελλοντική συνεργασία με την Acun Media.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα απίθανα tweets για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor Spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο - Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»