Survivor: Διπλό πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση του Λάμπρου και την είσοδο της Κάτιας

Survivor: Διπλό πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση του Λάμπρου και την είσοδο της Κάτιας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διπλής αποχώρησης στο Survivor με δύο Διάσημους εκτός παιχνιδιού και την Κάτια να μπαίνει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης προβλέπεται καυτό και οι φήμες θέλουν από το ριάλιτι να αποχωρεί όχι ένας αλλά δύο διάσημοι.

Πέντε από τους οκτώ διάσημους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Αθηνά, η Ευρυδίκη, η Μυριέλλα, ο Απόστολος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι που έδειξαν οι τέσσερις διαφορετικές ψηφοφορίες αυτής της εβδομάδας ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο υποψήφιος που υπέδειξε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η νικήτρια της ατομικής ασυλίας.

Το θρίλερ με την Αθηνά Ευμορφιάδη

Η πρωταθλήτρια του kick box δεν έκρυψε όλες αυτές τις ημέρες την βαθιά μελαγχολία που βιώνει μακριά από την κόρη της Γιολένα και είχε ζητήσει μάλιστα από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.



Ο αγαπημένος της Αθηνάς, Γιάννης Μαυροκορδάτος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών σε ανάρτησή του πρόδωσε την αποχώρηση της Αθηνάς από το Survivor με μια ανάρτηση τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος την ψήφισε θετικά για να παραμείνει, επειδή κατάλαβε πως δε θέλει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και θέλει να δει από κοντά την κόρη της. Οπότε το ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης της Αθηνάς είναι μεγάλο.



Η αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Το Twitter μιλάει για σίγουρη αποχώρηση του Λάμπρου, τον οποίο δίκασε όπως φαίνεται η Βρισηίδα βγάζοντάς τον προτεινόμενο προς αποχώρηση.

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, ο Λάμπρος θα επιστρέψει σύντομα στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στα Σαββατοκύριακα στο Open. Άλλωστε η παρουσιάστρια είχε μιλήσει πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη για την απόφαση του συνεργάτη της να πάει στο Survivor τονίζοντας:

Η Τσολάκη στηρίζει την Τσιμτσιλή: Όσα αποκάλυψε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το Survivor

«Από τότε που ο Λάμπρος πήγε στο Survivor, βλέπω τον Λάμπρο. Το ήξερα από την αρχή και ήμουν υπέρ. Εκτίμησα το γεγονός πως μου το είπε από τη στιγμή που του έγινε η πρόταση. Τον Λάμπρο εκτός από συνεργάτη τον θεωρώ και φίλο μου, δουλέψαμε μαζί και αναπτύξαμε μια στενή σχέση. Όταν μου το είπε σκέφτηκα ότι κι εγώ θα ήθελα ο συνεργάτης μου να μου πει, κάν’ το είναι μια ξεχωριστή εμπειρία αλλά όταν γυρίσεις θα είσαι εδώ. Κι εκείνος το ήθελε πολύ και εξελίσσονταν τα ραντεβού και πήγαινε προς τα εκεί τα πράγματα ήμουν μαζί του.

Ο Λάμπρος επειδή είναι ένας άνθρωπος που ό,τι βάζει στο μυαλό του θέλει να το καταφέρει και είναι μεθοδικός, δίκαιος και ψύχραιμος, μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις γνώμες του κόσμου, είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη.



Ξανά η Κάτια στο Survivor



Αυτό που γνωρίζαμε εδώ και μέρες, είναι πια και επίσημα γεγονός. Η Κάτια Ταραμπάνκο που ταξίδεψε πρόσφατα για τον Άγιο Δομίνικο, μπαίνει και επίσημα στο παιχνίδι το Σάββατο σύμφωνα με την εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά το Twitter προβλέπει έξοδο της Αθηνάς