Tο γλυκό post του David Beckham για τον Άγιο Βαλεντίνο με τις γυναίκες της ζωής του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tο γλυκό post του David Beckham για τον Άγιο Βαλεντίνο με τις γυναίκες της ζωής του

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων.

Η σημερινή ημέρα μας έβαλε για τα καλά σε love mood αφού στις 14 Φεβρουαρίου κάθε έτους γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο ο Άγιος Βαλεντίνος. Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, οι σύντροφοι ανταλάσσουν δώρα και ευχές με τον εκλεκτό ή την εκλεκτή της καρδιάς τους και ζουν στιγμές πάθους. Δεν είναι τυχαίο πως τo hashtag #ValentinesDay2022 συγκέντρωσε αμέτρητα tweets και βρέθηκε στην κορυφή των trends του Twitter.

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στον άνθρωπο που τους άλλαξε τη ζωή και τους «ανάγκασε» να γιορτάζουν καθημερινά τον έρωτα. Ο 46χρονος David Beckham, δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα προς τις γυναίκες της ζωής του που δεν είναι άλλες από τη σύζυγό του Victoria και την 10χρονη κόρη τους, Harper.

Ο David Beckham και η Victoria Beckham έκλεισαν στις 4 Ιουλίου, 22 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και το γιόρτασαν με posts αγάπης στο Instagram. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά (Brooklyn, Harper, Romeo, Cruz) τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CVVgaSnlrli/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και είπα ω, μου αρέσει αυτή με το μικρό μαύρο φόρεμα. Όπως καταλαβαίνεις το κορίτσι με το μαύρο φόρεμα ήταν η Victoria Adams, ένα από τα πέντε μέλη του πιο hot γυναικείου συγκροτήματος των 90s», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο άσσος του ποδοσφαίρου για τη γνωριμία με την Victoria. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου του 1999 στην Ιρλανδία στο κάστρο Luttrestown λίγο έξω από το Δουβλίνο και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Holywood.

beckham daughter

Η κόρη του David Beckham έγινε βοηθός του στην κουζίνα και η μαμά Victoria καμαρώνει

Το τρυφερό post του David Beckham για τον Άγιο Βαλεντίνο

«Χρόνια πολλά στα κορίτσια μου. Δύο όμορφες και δυνατές γυναίκες. Παρεπιμπτόντως Harper να θυμάσαι ότι ο μπαμπάκας θα ε'ιναι πάντα ο Βαλεντίνος σου. Σε αγαπώ @victoriabeckham», έγραψε χαρακτηριστικά ο David Beckham, δημοσιεύοντας δύο σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη και τη σύζυγό του.

https://www.instagram.com/p/CZ8txMDowBe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: davidbeckham



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: