Αυτή η μικρή κίνηση κρατά ζωντανό τον έρωτα της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο

Ιωάννα Τζανή
Αυτή η μικρή κίνηση κρατά ζωντανό τον έρωτα της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο

«Ο Μάκης δεν με ξεχνάει στις επετείους και μ’ αρέσει», είπε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και... αποκαλύψεις!

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν τους αγγίζει ο χρόνος που περνά. Ίσα ίσα που τους δυναμώνει και τους φέρνει όλο και πιο κοντά.

menegaki gamos 5

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το κοινό που είχαν οι δύο γάμοι της (video)

Και αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό του Μάκη για να κρατά ζωντανό τον έρωτα ανάμεσα σε εκείνον και την αγαπημένη του, η 52χρονη το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, ενώ εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της έχει κανονίσει να περάσουν τη σημερινή ημέρα οι δυο τους.

«Άκουγα προχθές τον γιο μου να λέει με τον Μάκη να πάνε κάπου και του λέει ο Μάκης ότι δεν μπορεί τη Δευτέρα γιατί θα είναι μαζί με τη μανούλα του. “Τα κορίτσια τα προσέχουν αυτά, καταλαβαίνεις… Τις γιορτές, τις επετείους, όλα αυτά". Και λέω κοίτα να δεις, αν δε μου έλεγε τίποτα φέτος, δεν θα έλεγα γιατί και πώς. Δε με ξεχνάει και μ’ αρέσει. Σε επέτειο θα έλεγα» , ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.



Η cute ερώτηση που κάνει συνεχώς η Ελένη Μενεγάκη στον Μάκη Παντζόπουλο!

Η Ελένη Μενεγάκη εκδηλώνει συχνά τα συναισθήματά της για τον Μάκη Παντζόπουλο στον αέρα της εκπομπής της και δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένη παραμένει μαζί του.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ζητά συνεχώς από τον σύζυγό της να της επιβεβαιώνει το πόσο πολύ την αγαπάει. «Εγώ μέσα στη μέρα, γύρω στις 10 φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου “εμένα μου αρέσει να το ακούω”. Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!».



Επέτειος γάμου για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο στις 18 Φεβρουαρίου

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου μετρά περίπου 11 χρόνια, ενώ το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Φεβρουαρίου 2015, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Έναν μήνα μετά, και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μαρίνα, για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η παρουσίαστρια αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην επερχόμενη επέτειο γάμου της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ανεβάζοντας μία γλυκιά φωτογραφία τους όπου ποζάρουν με φόντο το χιονισμένο τοπίο.


https://www.instagram.com/p/CLbd3aZF_fR

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «I love you husbanito ! 18/2/2015».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα παίζει με το χιόνι – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον καλεσμένο που δεν γοητεύτηκε στη συνάντησή τους (video)