Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον καλεσμένο που δεν γοητεύτηκε στη συνάντησή τους (video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον καλεσμένο που δεν γοητεύτηκε στη συνάντησή τους (video)

Kι όμως υπήρξε ένας καλεσμένος που δεν καρδιοχτύπησε μπροστά στην Ελένη.

Η Ελένη Μενεγάκη, είχε σήμερα στο πάνελ της εκπομπής τον Γιώργο Κρικοριάν, ο οποίος δεν έκρυψε το άγχος που είχε με τη γνωριμία με την παρουσιάστρια και εξήγησε πως όλος ο οικογενειακός του και φιλικός κύκλος τον ρωτούσαν για τη συνάντηση αυτή.

Ο 33χρονος παρουσιαστής αποκάλυψε μάλιστα πως θεωρούσε πως δεν θα έχει άγχος στη συνάντηση με την Ελένη αλλά τελικά στη θέα της παρουσιάστριας έτρεμε!

Ο Γιώργος Κρικοριάν και το άγχος στη θέα της Ελένης

Η Ελένη από τη μεριά της, δεν φανταζόταν ποτέ πως ο συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα θα ένιωθε έτσι απέναντί της και τον ευχαρίστησε που βρέθηκε στην εκπομπή της.



Εκεί πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος υπενθύμισε στην Ελένη πως και ο ίδιος είχε τρομερό άγχος κάθε φορά που εμφανιζόταν στην εκπομπή της όταν πήγαινε ως καλεσμένος και μέχρι να συνεργαστούν.

Εκεί, η Ελένη μίλησε για έναν καλεσμένο τον οποίο υποδέχτηκε πρόσφατα στην εκπομπή της και ο οποίος δεν ένιωσε κανένα άγχος και κανένα καρδιοχτύπι στην αγκαλιά με εκείνη, αγκαλιά η οποία όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια έχει προκαλέσει καρδιοχτύπι σε μεγάλους και πιο έμπειρους καλεσμένους.

Ο καλεσμένος που δεν αντέδρασε στην αγκαλιά της

Όπως εξήγησε η Ελένη, ο τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας που βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της δεν αντέδρασε καθόλου στην αγκαλιά της. Ο νεαρός που είναι πίσω από την επιτυχία «Δυνατά τα τα τα», ήταν ο νικητής του House of Fame και το viral τραγούδι του έχει 1,5 εκατομμύριο προβολές σε έναν μήνα.


https://www.instagram.com/p/CXi8f0fsY8t

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστες σε παιδικές φωτογραφίες

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το κοινό που είχαν οι δύο γάμοι της (video)

Ελένη Μενεγάκη και Ιωάννα Λίλη με το ίδιο Ralph Lauren φόρεμα! Ποια το φόρεσε καλύτερα