Happy Valentine’s day! 9 celebrity posts που μας έκαναν να «λιώσουμε»

Μαρία Ροδίτη
Happy Valentine’s day! 9 celebrity posts που μας έκαναν να «λιώσουμε»

Οι ξένοι και Έλληνες διάσημοι γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με τις πιο γλυκές δημοσιεύσεις στο Instagram.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ήρθε, οι ευχές ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί (λέω για σένα που είσαι in love), η αμηχανία ήρθε και ξαναήρθε (τώρα λέω για εσένα που είσαι single ή δεν τρελαίνεσαι για την ημέρα των Ερωτευμένων), τα καταστήματα γέμισαν αρκουδάκια, καρδούλες, σοκολατάκια και κόκκινα τριαντάφυλλα.

Και κάπου μέσα σε αυτόν τον Valentine’s χαμό ήρθαν και οι αφιερώσεις έρωτα και αγάπης από τους celebrities προς το άλλο τους μισό. Και προς τα παιδιά τους, βέβαια!

tsimtsili valentinos

Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τον Θέμη Σοφό θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της σήμερα

David και Victoria Beckham έκαναν ξεχωριστά posts, ο Chris Hemsworth δημοσίευσε φωτογραφία της συζύγου του, ο Χάρης Βαρθακούρης έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο «λιώνει» για την Αντελίνα του και η Ελένη Χατζίδου γέμισε κόκκινα μπαλόνια και καρδούλες το feed μας – φυσικά εκφράζοντας τον έρωτά της για τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα.

Η πιο epic throwback φωτογραφία του ζεύγους Beckham

Το ζεύγος Beckham δεν άντεξε! Δημοσίευσαν και οι δύο – Victoria και David- posts στα Instagram accounts τους για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Η Victoria Beckham πόσταρε μια throwback φωτογραφία με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά πριν 24 χρόνια! «1998 στη Νέα Υόρκη! Και ακόμα είσαι ο Βαλεντίνος μου 24 χρόνια μετά. Η φωτογραφία βγήκε τη μέρα που μάθαμε ότι ήμουν έγκυος στον Brooklyn. Σ’ αγαπώ David», έγραψε στο post της η Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/CZ8xsNWoxMm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά του, ο David Beckham ναι μεν δημοσίευσε φωτογραφία με τη Victoria, όμως δεν άφησε απ’ έξω και την άλλη… Βαλεντίνα του: την κόρη του, Harper Seven.

https://www.instagram.com/p/CZ8txMDowBe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά στις αγάπες μου. Σε 2 όμορφες και δυνατές γυναίκες. BTW, Harper να θυμάσαι ότι ο μπαμπάς σου θα είναι για πάντα ο Βαλεντίνος σου. Victoria, σ’ αγαπώ», έγραψε ο David Beckham κάνοντας χιούμορ στην κόρη του για τους μελλοντικούς… Βαλεντίνους της.

Ολόκληρο πάρτι διοργάνωσε η Ελένη Χατζίδου

Όχι, δεν αρκέστηκε σε ένα απλό post με ευχές για τον άντρα της ζωής της, Ετεοκλή Παύλου. Η Ελένη Χατζίδου, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, έκανε πάρτι με κόκκινα μπαλόνια, τούρτες, σοκολατάκια, ζαχαρωτά και γιόρτασε την Ημέρα των Ερωτευμένων με τις αγάπες της: τον σύζυγό της και την κόρη τους, Μελίτα. «Ερωτευμένοι για πάντα», έγραψε στη δημοσίευση που έκανε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/tv/CZ867tNATzM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Wait! Στην gallery θα δεις κι άλλα celebrity posts για τον Άγιο Βαλεντίνο και ετοιμάσου να «λιώσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άγιος Βαλεντίνος, τα Λουπερκάλια και άλλοι μύθοι για τη σημερινή ημέρα

Γιατί να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων ακόμη και αν είσαι μόνη (σαν το λεμόνι)