Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τον Θέμη Σοφό θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της σήμερα

Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τον Θέμη Σοφό θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της σήμερα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό μεταξύ εκείνης και του συζύγου της.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και αρκετά είναι τα ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να γιορτάσουν ακόμη μία φορά τον έρωτά τους. Ρομαντικά δείπνα, δώρα και μηνύματα αγάπης είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και με αυτήν την ημέρα του χρόνου. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, εκείνη των ανθρώπων που δεν πιστεύουν καθόλου στην περίσταση και την κατακρίνουν για την εμπορευματοποίησή της, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ανήκει σε αυτούς.

Η 39χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της, «Happy Day», ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα και, καθώς μιλούσε με τους συνεργάτες της, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη το πρωί μεταξύ εκείνης και του συζύγου της, Θέμη Σοφού.



Το μήνυμα που έστειλε ο Θέμης Σοφός στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους συνεργάτες της αλλά και το κοινό το μήνυμα που της έστειλε σήμερα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός. Αντί, λοιπόν, ο δικηγόρος να της στείλει κάποιο μήνυμα σχετικό με την ημέρα, όπως θα ήθελε η παρουσιάστρια, εκείνος τής έστειλε… τις σχολικές καρτέλες των παιδιών!

«Να σας πω τον πόνο μου. Βλέπω μήνυμα Θέμης Σοφός. Λέω ο άντρας μου μού έχει στείλει κάτι ερωτικό μέρα που είναι. Ανοίγω, λέω Αγίου Βαλεντίνου, ο αντρούλης μου θα μου έχει στείλει ένα ωραίο μήνυμα. Και μου ‘χει στείλει τις σχολικές καρτέλες των παιδιών. Μετά μου έστειλε (ερωτικό μήνυμα). Γιατί γκρίνιαξα. Ε μα μέρα που είναι μη μου στέλνεις μόνο τις σχολικές κάρτες των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/CZZg3SOMYSx

Πώς τον έχει αποθηκεύσει στο κινητό της

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως έχει αποθηκευμένο στο κινητό της τον σύζυγό της ως «Θέμη Σοφό», δηλαδή με το ονοματεπώνυμό του και όχι με κάποιο υποκοριστικό που έχουν βγάλει μεταξύ τους. Αντιστοίχως, και εκείνος την έχει αποθηκευμένη «Σταματίνα».

«Εμείς δεν έχουμε αυτά τα 'αρκουδάκι μου, ζουζουνάκι μου' στο τηλέφωνο», είπε η παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός παντρεύτηκαν στις 25 Ιουνίου του 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή στον πάγο (Shopping list)

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ηλιάκη: Είναι θετικές στον κορονοϊό και μας δείχνουν πώς περνούν στο σπίτι