Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η εξομολόγηση για τη μητέρα του και τις... άβολες στιγμές τους

Ιωάννα Τζανή
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η εξομολόγηση για τη μητέρα του και τις... άβολες στιγμές τους

Η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2019.

Με αφορμή ένα θέμα που σχολίασαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με τις φετινές τηλεοπτικές μανάδες, η συζήτηση πήγε στο πώς φέρεται μια «σωστή» μάνα στα παιδιά της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να διηγείται... τραγελαφικά περιστατικά μεταξύ του ίδιου και της δικής του μητέρας, Γεωργίας, κατά την παιδική του ηλικία.

«Σχεδόν όλες τις μανάδες τις νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Έχω συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό μου που όταν ξεκινούσαμε να μαλώνουμε με τη μαμά μου δεν μου απαντούσε σε αυτό που της έλεγα, έτρεχε να κλείσει τα παντζούρια πρώτα. Μας ακούει ο αστυνομικός, έλεγε. Δεν υπήρχε αστυνομικός. Μα ποιος αστυνομικός ρε μάνα, της έλεγα», είπε γελώντας ο παρουσιαστής.

OUGGAREZOS ADINATISMA

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η προσπάθεια αδυνατίσματος και η τρυφερή αναφορά στη μαμά του

Όταν τα παιδάκια στο σχολείο δεν έπαιζαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο...

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θυμήθηκε ένα άλλο περιστατικό με τη μητέρα του, το οποίο τον είχε κάνει να αισθανθεί αρκετά άβολα, ωστόσο όπως συμφώνησε τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είναι κάτι που κάθε μάνα θα έκανε για το παιδί της.

«Εγώ, επειδή ήμουν και παχουλούλης, δεν με έπαιζαν στο σχολείο γιατί δεν έτρεχα. Και στις σκυταλοδρομίες με έβαζαν πρώτο-πρώτο για να ρεφάρει ο τελευταίος που ήταν ο γρήγορος. Λίγο πριν την προσευχή το πρωί, τα παιδιά φέρνανε μπάλα και δεν με παίζανε. Και πήγαινε η μάνα μου και τους έκανε φασαρία. "Γιατί δεν παίζετε τον Δημήτρη;". Έχω περάσει δύσκολα», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεταξύ σοβαρού και αστείου φυσικά, αφού η αδυναμία που είχε στη μητέρα του ήταν τεράστια.



Ο θάνατος της κυρίας Γεωργίας στοίχισε πολύ στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Το 2019 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Μέσα σε λίγους μήνες, ο παρουσιαστής κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον θάνατο των δύο πιο αγαπημένων του προσώπων. Στις 19 Οκτωβρίου 2019, η μητέρα του Γεωργία έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, ενώ τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας του, ο παρουσιαστής είχε δηλώσει: «Δεν θα με δείτε σύντομα να διασκεδάζω τρελά, αλλά θα είμαι δίπλα σε φίλους. Η επιστροφή στη δουλειά με βοήθησε και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αγαπώ τη δουλειά μου και πιστεύω ότι θα ξαναβρώ κι εγώ τη βάση μου».


https://www.instagram.com/p/CYbUGbYITPR

Ανήμερα της απώλειας της μητέρας του, πάντως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει retweet και μια δημοσίευση στο Instagram που περιέγραφε τη συναισθηματική του κατάσταση εκείνη τη στιγμή.

«Το χιούμορ, είναι σχεδόν πάντα, μακιγιαρισμένη λύπη», έγραφε το post που μοιράστηκε ο Δημήτρης και η αλήθεια είναι πως δεν πέρασε και λίγα... Παρ' όλα αυτά, όμως, δεν έχασε ποτέ το χαμόγελο και το χιούμορ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκινεί το μήνυμα του Ουγγαρέζου για την οικογένεια και την μητέρα του

Ένας χρόνος από τον θάνατο της μαμάς του Ουγγαρέζου: Το μνημόσυνο και το μήνυμα