Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε

Η συζήτηση περί ζήλιας με την Μπέτυ Μαγγίρα, έφερε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. 

Με την χθεσινή του καλεσμένη, Μπέττυ Μαγγίρα στο The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φάνηκε ότι ταιριάζει απόλυτα στο χιούμορ και η μία ατάκα ακολουθούσε την άλλη. Ειδικά όταν η συζήτηση έφτασε στα προσωπικά τους, όχι απαραίτητα αυτά που αφορούν στο παρόν, αλλά κυρίως στο παρελθόν τους και ειδικά τα χρόνια που ήταν νεότεροι και φέρονταν λίγο πιο αυθόρμητα, ίσως και επιπόλαια.


https://www.instagram.com/p/CaATx9XAtV2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου»

Η συζήτηση ξεκίνησε μόλις η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» στο Open, Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μία διαπίστωση, πως ο Γρηγόρης έχει γίνει πιο ώριμος στη σκέψη του. «Έχεις αλλάξει με τα χρόνια, έχεις γίνει πολύ καλύτερος» όπως του είπε, με τον παρουσιαστή να συμφωνεί και να της ομολογεί πως κατά το παρελθόν: «Υπήρξα πολύ ζηλιάρης μία εποχή». Η ηθοποιός πήρε το γνωστό χιουμοριστικό της ύφος και άρχισε να του παίρνει εκείνη συνέντευξη ρωτώντας τον αν έχει μπεί ποτέ στον πειρασμό ακόμη και να παρακολουθήσει σύντροφό του. Και εκείνος για πρώτη φορά όπως αποκάλυψε: «Ναι βέβαια έχω παρακολουθήσει, αλλά πολύ παλιά, μόνος μου χωρίς παρέα». Η ηθοποιός με τη σειρά της παραδέχτηκε πως αυτό το έχει κάνει και εκείνη αλλά, άνθρακας ο θησαυρός, καθώς πέρασε με το αυτοκίνητό της, κάτω από το σπίτι του τότε συντρόφου της, αλλά δεν βρήκε τίποτε ύποπτο που να την κάνει να ανησυχήσει.



Δεν μας αποκάλυψε βέβαια για ποιο δεσμό του πρόκειται ο Γρηγόρης, άλλωστε είναι ιδιαίτερα φειδωλός όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζουμε από την τηλεοπτική του καριέρα, για τα προσωπικά του. Η συζήτηση συνεχίστηκε βέβαια ρωτώντας την Μπέττυ για το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της με τον Δημήτρη Μάζη που μετρά 13 χρόνια (και συνολικά 20 γνωριμίας) και αυτό δεν είναι άλλο από την καλή επικοινωνία που έχουν μεταξύ τους ως ζευγάρι: «Ακόμη και αν του έχω μουτρώσει, γιατί το κάνουμε αυτό οι γυναίκες, θα του πω αν κάτι με έχει ενοχλήσει ευθέως, θα το συζητήσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αρναούτογλου φοβόταν ότι δε θα προλάβαινε να μιλήσει στον γιο του - Οι σκέψεις στο νοσοκομείο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του