Δανάη Μπάρκα: Μαζί με τον πρώην της στο Πάμε Δανάη - Το love story και ο χωρισμός

Δανάη Μπάρκα: Μαζί με τον πρώην της στο Πάμε Δανάη - Το love story και ο χωρισμός

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ο Πάνος Αδαμόπουλος συναντήθηκε on air με τη Δανάη Μπάρκα.

Σε ρόλο έκπληξη εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφος της Δανάης Μπάρκα, έναν ολόκληρο χρόνο μετά τον χωρισμό τους. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», καθημερινά παρουσιάζουν διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να παίξουν beach volley, έχοντας ως guest δάσκαλο τον πρώην αγαπημένο της Δανάης, Πάνο Αδαμόπουλο. Η Δανάη Μπάρκα κατέχει καλά το συγκεκριμένο άθλημα, καθώς ο πρώην σύντροφός της, ήταν στο παρελθόν βολεϊμπολίστας.

Δανάη Μπάρκα και Πάνος Αδαμόπουλος ξανά μαζί

Ο Πάνος Αδαμόπουλος εμφανίστηκε on air σε ρόλο προπονητή και αφού χώρισε σε ομάδες τη Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της, απόλαυσε τον αγώνα.

«Θα τους κάνω χώμα, ήρθαν στο γήπεδό μου, ήρθαν στο άθλημά μου. Θα καταλάβετε τι εννοώ κι αν δεν καταλάβετε, γκουγκλάρετε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.



danai mparka pappous giorti

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τον παππού της - «Όταν βρω τον άνθρωπό μου έτσι θέλω να είναι»

Το lovestory τους

https://www.instagram.com/p/CG4v2d4MyXN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια συγκατοίκησης, η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος αποφάσισαν το 2021 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά είχε αναφέρει: «Μία σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει κοινή προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει, πάντα ονειρεύεσαι όταν είσαι με έναν άνθρωπο το “όσο περισσότερο γίνεται” και το “για πάντα”. Δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Σε στιγμές βοηθάει να σου φωτίσει τα θετικά που έχει ένας άνθρωπος που από τη ρουτίνα φεύγουν».

«Οπότε ναι, σε ένα βαθμό βοηθάει. Από την άλλη, είναι και μια δεύτερη προσπάθεια που πολλές φορές σαφώς έχεις αναρωτηθεί: Μπορεί να λειτουργήσει; Δεν μπορεί; Πάντα σκέφτομαι τα πράγματα αισιόδοξα και ότι ό,τι κι αν γίνει, είναι όλα είναι για καλό» είχε αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παντρευτούν η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Δεν είμαι αρνητική. Άλλωστε δεν αλλάζουν πολλά. Δηλαδή εγώ 8 χρόνια σε σχέση σαν παντρεμένη δεν είμαι; Νομίζω ότι τον γάμο ως γάμο θα τον έκανα μόνο για το πάρτι. Να μαζευτούμε να γιορτάσουμε μια βραδιά τη σχέση μου με τους φίλους μου. Να πιούμε, να χορέψουμε, και να με δει και η γιαγιά μου, γιατί είναι ο καημός της. H γιαγιά μου αυτό θέλει μόνο, φοράω άσπρα και μου λέει: “Πώς σου πάνε τα λευκά! Αλλιώς όχι δεν καίγομαι, δεν με ονειρεύομαι νυφούλα».

Πηγή κεντρικής: ndp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: