Δανάη Μπάρκα: «Οι φίλες μου με λένε...συνταξιούχο. Μου λείπει ένας σύντροφος»

Κατερίνα Μπούσιου
Δανάη Μπάρκα: «Οι φίλες μου με λένε...συνταξιούχο. Μου λείπει ένας σύντροφος»

Το αστείο περιστατικό με την δηλητηρίαση από φαγητό της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου και τα αρνητικά σχόλια που δεν...ξεχνά. 

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ 1 ήταν η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» στο Μega, Δανάη Μπάρκα και έκανε αρκετές αποκαλύψεις για τη ζωή της, τον έρωτα, τη μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου που παραλίγο να την δηλητηριάσει αλλά και για τα σχόλια κάποιων που την αμφισβήτησαν όταν έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση.


https://www.instagram.com/p/CZhIEp_MgX5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θέλω να βρώ έναν σύντροφο από επιλογή, όχι από ανάγκη»

Η παρουσιάστρια η οποία φέτος με την πρωινή εκπομπή της έχει κάνει την έκπληξη στην τηλεθέαση, δήλωσε ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένη αυτό το διάστημα στη δουλειά της και αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Mε το γνωστό της χιούμορ συμπλήρωσε ότι μπορεί μεν να μην είναι αχάριστη για όσα καλά ήρθαν στη ζωή της, αλλά πια νιώθει πως έχει γεράσει όπως λένε οι φίλες της, με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει: «Με όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα πως δεν είμαι καλά. Έχω την υγεία μου, έχω τους ανθρώπους μου, είμαι σούπερ και ευχαριστώ το σύμπαν και το Θεό. Είμαι γενικά σχεσάκιας και μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον ταξιδιάρικο και ελεύθερο. Από πολλή μικρή ηλικία όμως είχα την ανάγκη να είμαι σπίτι και να έχω μία βάση. Μπορεί να είμαι μικρή, αλλά ενεργειακά όπως λένε και οι φίλες μου είμαι... συνταξιούχα. Σε λίγο θα αρχίσω κάθε Σάββατο να παίζω μπιρίμπα».



Και όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την ρώτησαν αν της αρέσει που είναι μόνη της, εκείνη ήταν απόλυτα ειλικρινής για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή: «Περνάει κόσμος από το σπίτι, έχω τους φίλους μου, αλλά μου λείπει ένας σύντροφος. Δεν θα το έκανα ποτέ από ανάγκη, αλλά θα το κάνω από επιλογή. Οι τρείς φίλες μου έρχονται κάθε Σαββατοκύριακο και μένουν σπίτι μου...το έχουν σαν το εξοχικό τους».



Η μαμά της μαγείρεψε και η Δανάη παραλίγο να πάει νοσοκομείο

Η Δανάη που έχει κληρονομήσει το χιούμορ της μαμάς της Βίκυς Σταυροπούλου, με την οποία κάνουν ένα αχτύπητο ντουέτο, περιέγραψε και ένα πρόσφατο περιστατικό με μία γκάφα της μητέρα της, όταν θέλοντας να την ευχαριστήσει, της μαγείρεψε. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια η ηθοποιός, μπορεί να έχει ταλέντο στην υποκριτική, αλλά στην μαγειρική δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Και όπως διηγήθηκε η Δανάη: «Έφτιαξε μία ψαρόσουπα. Κάποτε δεν μαγείρευε, τώρα έχει ξεκινήσει να προσπαθεί. Δοκιμάζω, αλλά σε τρείς ώρες έχω αρχίσει να πονάω και να έχω...θέματα. Της λέω: «Μαμά τι έκανες; Τι έβαλες στο ψάρι γιατί έχω πάθει δηλητηρίαση;» Και μου λέει «α, ξέρεις τι μπορεί να φταίει; Έβγαλα από την κατάψυξη την Δευτέρα το ψάρι, το ξαναέβαλα στο ψυγείο, την Τρίτη το ξαναέβγαλα και τελικά το μαγείρεψα την Τετάρτη».



Η Δανάη η οποία σήμερα είχε διάθεση να μιλήσει αυθόρμητα, αποκάλυψε ότι δεν ξεχνά τόσο εύκολα όλους εκείνους που της έκαναν κριτική την περσινή χρονιά, όταν ξεκινούσε στην πρωινή ζώνη του Mega: «Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι με είχαν αμφισβητήσει ή είχαν πετάξει μία σπόντα για εμένα σε εκπομπές, ή είχαν μία...ξινίλα. Στην αρχή έτρεχαν και κάποια δάκρυα. Μετά όμως έπεσε σκληρή δουλειά και θέληση και το ξέχναγα. Έκανα υπομονή και μου βγήκε σε καλό. Γενικά όμως δεν παρακολουθώ τα σχόλια, γιατί καταρχάς υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ στα social media και στο Instagram».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Δε με άφησε να νιώσω μόνη. Ήταν πάντα δίπλα μου»

Βούρκωσε η Δανάη Μπάρκα: Τα συγκινητικά λόγια για τον Πάνο Νάτση και το πένθος του Καπουτζίδη

Δανάη Μπάρκα -Τα τρυφερά λόγια της γιαγιάς της: «Θα φτάσω τα 100 για να μεγαλώσω το παιδάκι σου»