MasterChef: Η οδύσσεια μιας γλυκοπατάτας και η πρώτη μάχη των ομάδων που έφερε γέλια στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η οδύσσεια μιας γλυκοπατάτας και η πρώτη μάχη των ομάδων που έφερε γέλια στο Twitter

Η ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και η πρώτη αναμέτρηση κόκκινων και μπλε. Nέα κόντρα με τη Βασιλική. 

Πρωταθλητές στο τρέξιμο, έγιναν οι παίκτες στην χθεσινή πρώτη αναμέτρηση μεταξύ κόκκινων και μπλε για να τα προλάβουν όλα. Φανή και Γρηγόρης ήταν οι πρώτοι αρχηγοί της σεζόν που αναμετρήθηκαν, ενώ είχαμε την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και την επιστροφή του Νίκου Μπέρκα. Στην κουζίνα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και το κοινό το διασκέδασε με την ψυχή του στα social media.


https://www.instagram.com/tv/CaDQCNQPIqw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία

Ο Γρηγόρης κέρδισε το πλεονέκτημα και σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς θα μπορούσε να πάρει την κάρτα ασυλίας η οποία θα τον έβαζε μάλιστα απευθείας στην δεκάδα. Εκείνος προτίμησε να αγωνιστεί, να τεθεί αρχηγός και να επιλέξει τη Φανή ως αντίπαλη αρχηγό. Οι δυό τους κατέστρωσαν τα σχέδιά τους και το ολοκληρωμένο μενού, με τον Γρηγόρη πάντως πιο cool και οργανωτικό. Λίγο πριν ριχτούν στη μάχη της κουτάλας, είχαμε και την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από την διαδικασία. Ο κρτής του MasterChef είχε ένα ατύχημα στο χέρι του και βρισκόταν στη φάση της αποθεραπείας. Πάντως σε μερικά επεισόδια θα τον δούμε ξανά. Ο θείος Λεωνίδας έφυγε, αλλά ο Νίκος Μπέρκας, ο παίκτης που αποχώρησε, επέστρεψε για να καλύψει τη θέση του Στάθη ο οποίος έφυγε οικειοθελώς επειδή είχε γίνει μπαμπάς, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.



Η πρώτη μάχη έκανε την κουζίνα άνω - κάτω με τη Φανή να επαναλαμβάνει πάνω από δέκα φορές το... trust me στην Τατιάνα που δυσκολεύεται όχι μόνο να κατανοήσει τα ελληνικά, αλλά και να δεχθεί οδηγίες. Η φράση έγινε άμεσα trend αλλά εκείνη που είχε την τιμητική της στα σχόλια στο Twitter ήταν η γλυκοπατάτα που η μπλέ ομάδα προσπαθούσε να φτιάξει πουρέ και δεν έβραζε με τίποτε. Το κοινό στα social έδινε μέχρι και οδηγίες. Μία παρατήρηση πάντως του Σωτήρη Κοντιζά στον Βασίλη να μαζέψει τα μαλλιά του για να μην γευτούν τελικά τρίχες στο πιάτο τους οι κριτές έφερε διχογνωμία στο κοινό, γιατί αντίστοιχη παρατήρηση δεν έγινε σε μερικά από τα κορίτσια.

trixes3

Εκείνη πάντως που φαίνεται ανεβάζει την...πίεση των συμπαικτών της στο σημερινό επεισόδιο που θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα (οι πληροφορίες λένε πως είναι η μπλε) με την ατάκα που λέει πως θα έπρεπε να μαλώνουν οι παίκτες μεταξύ τους για το ποιος θα την πρωτοπάρει στην ομάδα του, είναι η Βασιλική. Η οποία δεν είναι η αγαπημένη του κοινού και με αυτά που λέει δεν θα είναι και η αγαπημένη των συμπαικτών της. Πάντως απογοήτευσε με τις επιδόσεις της, παρόλο που είναι παίκτρια που μπήκε μέσα στο σπίτι κερδίζοντας το golden pin.



Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για την...οδύσσεια μιας γλυκοπατάτας και το πως οι τηλεθεατές σχολίασαν τις επιδόσεις των παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διπλή αποχώρηση από το MasterChef 2022 με το καλημέρα: Έτσι αντέδρασε το Twitter (photos)

MasterChef: Το Twitter έβγαλε ήδη τον νικητή του διαγωνισμού - Η Μαργαρίτα Νικολαίδη επιστρέφει

MasterChef: Τα... πόδια της Φαίης Σκορδά ο Σωτήρης Κοντιζάς και τα απίστευτα memes στο Twitter