Ο Aνδρέας Γεωργίου έκανε μία χιουμοριστική αποκάλυψη για το X - Factor μιλώντας για...πεταλούδες

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Aνδρέας Γεωργίου έκανε μία χιουμοριστική αποκάλυψη για το X - Factor μιλώντας για...πεταλούδες

Οι κριτές ξεκίνησαν ήδη να.. διαφωνούν. Πως ένιωσε ο Ανδρέας Γεωργίου, όταν του πρότειναν να γίνει παρουσιαστής; 

Οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει και το X - Factor ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του, τον Μάρτιο στο Mega. Η επιλογή του Ανδρέα Γεωργίου στην παρουσίαση, ήδη προκάλεσε έκπληξη από χθές και σήμερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να μαρτυρήσει το μεγάλο του μυστικό μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη. Την ίδια στιγμή που οι κριτές ξεκίνησαν και τις πρώτες τους μουσικές κόντρες.



«Ένιωσα...πεταλούδες όταν μου το πρότειναν»

Δεν έπεσε από τα σύννεφα, αλλά ένιωσε κάπως περίεργα, όπως αποκάλυψε o Ανδρέας στην Ελένη Μενεγάκη, όταν ο διευθυντής προγράμματος του Mega, Κώστας Σούσουλας, του έκανε την πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του show: «Είχε γίνει μία πρώτη κουβέντα με τον Κώστα που ξεκίνησε ως πλάκα και μόλις μου το πρότεινε άρχισα να νιώθω... πεταλούδες και είπα ότι θέλω να το κάνω. Την τηλεόραση την αγαπώ και αυτό που δεν είχα ζήσει, είναι η αίσθηση του live. Την τελευταία φορά που είχα έρθει στο στούντιό σου, είχα πει σε συνεργάτη σου «πόσο μαγικό είναι το live». Και όπως αποκάλυψε ήταν κάπως...οργανωμένο όλο αυτό που έγινε, τουλάχιστον από την δική του πλευρά θυμίζοντάς μας την νίκη του στο Dream Show: «Το είχα σχεδιάσει από το 2005 όταν ήμουν αντίστοιχα ως διαγωνιζόμενος σε κάτι παρόμοιο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο show, δεν έχω άγχος, χαίρομαι που είμαι ένα κομμάτι αυτού του πάζλ. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι τα οποία θα ανακοινωθούν και το βασικό είναι ότι θα έχουμε δύο νικητές».

Ας θυμηθούμε λίγο το Dream Show στο οποίο ήταν και νικητής.



Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος αυτές τις ημέρες είναι στην Θεσσαλονίκη, για τα νέα γυρίσματα στη Γη της ελιάς, ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη: «Δεν δηλώνω παρουσιαστής αλλά το συγκεκριμένο project είναι... ταμάμ. Θα είμαι δίπλα στα παιδιά για να τα ενθαρρύνω, θα είμαι φωνή τους. Έχω ακούσει πως η κριτική επιτροπή είναι ήδη καλή με τους παίκτες. Μόνο με τον Χρήστο Μάστορα έχουμε συναντηθεί, τους άλλους δεν τους γνωρίζω προσωπικά, αλλά τους θαυμάζω πολύ»


https://www.instagram.com/p/CaCxSSOKLir/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Στο παρελθόν απέτυχα παταγωδώς»

Οι 4 νέοι κριτές του show, δηλαδή ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μιχάλης Κουϊνέλης, η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την χημεία που έχουν μεταξύ τους. Με τον Στέλιο Ρόκκο να λέει χαρακτηριστικά: «Η Μαρίζα είναι η αποκάλυψη της παρέας. Από τις 100 φορές που έχει πει την γνώμη της, διαφωνώ τις.. 99. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να έχουμε χημεία μεταξύ μας. Ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα για το X -Factor γιατί στο παρελθόν είχα κάνει μία παρόμοια απόπειρα στην οποία απέτυχα παταγωδώς». Πάντως αυτή η χημεία υπάρχει και στα backstage, όπου την παρουσίαση έχουν αναλάβει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος. Η τραγουδίστρια το είπε ξεκάθαρα: «Είμαστε το γιν και το γιανγκ με τον Ηλία».


https://www.instagram.com/tv/CaE224EDcT4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή με τον παρουσιαστή του X- Factor: Έμεινε άφωνη ως και η Ελένη Μενεγάκη

Εσύ θυμόσουν πως ο Παναγιώτης του GNTM 3 είχε πάει στο X-Factor;