Τον Μάκη Παντζόπουλο περιμέναμε αλλά η Ελένη έκανε ανατρεπτικό ποστ στην επέτειο γάμου

Πατούλια Κατερίνα
Τον Μάκη Παντζόπουλο περιμέναμε αλλά η Ελένη έκανε ανατρεπτικό ποστ στην επέτειο γάμου

Οι fans της επιμένουν πως η Ελένη Μενεγάκη ταιριάζει πολύ και πρέπει να φέρει στην εκπομπή της ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, την Κατερίνα Ζαρίφη.

Με τον Σάββα Πούμπουρα ξανά εκτός εκπομπής και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να καλύψει το κενό στη σημερινή της εκπομπή με μια καλή της παλιά συνεργάτιδα, την οποία αγαπάει πολύ.

Η Ζαρίφη για τρίτη φορά στην Ελένη

Η Κατερίνα Ζαρίφη εμφανίστηκε για τρίτη φορά φέτος στην εκπομπή της Ελένης στο Mega που μετράει πέντε μήνες στον αέρα, θυμίζοντας σε όλους πόσο καλή χημεία έχουν οι δύο γυναίκες στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Την ίδια χημεία με μπόλικα πειράγματα έχουν στον άερα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κατερίνα Ζαρίφη, οι οποίοι είναι μαζί ραδιοφωνικοί παραγωγοί στο My Radio.

Η Κατερίνα Ζαρίφη πήγε στην Ελένη Μενεγάκη και το κοινό ζητάει την επιστροφή της

Κι ενώ όλοι περίμεναν πώς και πώς τη σημερινή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μιας και γιορτάζει την έβδομη επέτειο γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο, η παρουσιάστρια φρόντισε να ποζάρει με την καλεσμένη της Κατερίνα με τον κόσμο να επιμένει πως οι δύο γυναίκες έχουν τρομερή χημεία και η Ζαρίφη θα πρέπει να επιστρέψει στην εκπομπή της παρουσιάστριας μόνιμα πια.

«Είναι η τρίτη φορά στους πέντε μήνες που είμαστε στον αέρα. Τι θα γίνει ρε παιδάκι μου; Έλα να κάτσεις κανένα μήνα να περάσουμε λίγο πιο ζωηρά. Ένα μήνα, δες το σαν διακοπές» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη κάνοντας επίσημη πρόταση πια στην Κατερίνα.


https://www.instagram.com/p/CaHf7GJr_hM


«Το κορίτσι μου @zarifious από τους συμπεθέρους …. κατευθείαν στην #eleni #tomegatokalo #sympetheroiaptatirana», έγραψε η Ελένη.


Αργότερα το post για την επέτειο;


eleni2 epeteios




Είναι πιθανό, όπως έκανε και στην πρώτη επέτειο γάμου της, η Ελένη να δημοσιεύσει μια πιο βραδινή φωτογραφία με τον καλό της, τον οποίο παντρεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2015, λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη τους Μαρίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει τα 7 χρόνια γάμου - Οι 7 αλλαγές που έφερε στη ζωή της αυτός ο έρωτας


Αυτή η μικρή κίνηση κρατά ζωντανό τον έρωτα της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 17 ετών και η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις ευχές της στη μεγάλη της κόρη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το κοινό που είχαν οι δύο γάμοι της (video)